2777
2789
عنوان

بچها چیکار کنم هرروز تو سرکارمون از خنده زیاد کلیه هام درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 39 پست
مرسی عزیزم همچنین ولی بخدا حس میکنم همکارام فکر میکنن اسکولم

وای منم همینمممم یجوری سرررررخ میشم که تمام خون بدنم انگار میاد روی صورتم تمام چیزای خنده دار از بچگیم یادم میاد که هیچ خودمم میزارم روش ادامه میدم حرفای چرررت و پرت 🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخند

چیه همه اخمو

فکر میکنن باکلاسیه

بخدا جایی میرم با لبخند میرم همه از دم افسرده

تازه میگن این مدل باکلاسیه

مثل آدم آهنی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من تو دلم میخندمیبار یکی اومده بود بانک میگفت وام طولانی مدت و درصد بالا میخوادبهش گفتن چرا درصد بال ...

شما آزمون بانک قبول شدین ؟

خیلی خوندین براش ؟

منم دلم میخواد حداقل یه جا استخدام شم هر آزمونی میدم علی رغم تلاش زیاد ولی چون ظرفیت ها کمه قبول نمیشم 

یاعلی ببین من از خدامه اینجور بخندمآرزومه خداروشکر دلت شاده و غمی شاید نداری یا کم غم و جوش و غصه دا ...

من یادم نیست کی خندیدم همش گریه میکنم، کلیپ طنز میبینم که چند لحظه فراموش کنم فقط زنده بودنمو

سرسنگین باش بعدا درموردت میگن سبکی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

شما آزمون بانک قبول شدین ؟خیلی خوندین براش ؟منم دلم میخواد حداقل یه جا استخدام شم هر آزمونی میدم علی ...

نه والا زیاد نخونده بودم ولی خب از پایه قوی بودم تخصصی ولی یه ماه قبل آزمون فشرده صبح تا شب میخوندم

مصاحبه هم خوب بود 

انقد شرکت کن تا قبول شی

بشین بخون عمومی ها رو تا آزمون بیاد 

بی خیال همه چی

احتمالا طلاق بگیرم و عقدم تو یه شهر دیگه بوده که ۵ ساعت راهه و طرف حسابم ادم خوبی نیست غیر از اینکه ۲۸ سال عمرمو زجر کشیدم الان تازه داره زجر واقعی شروع میشه مغزم از ترس داره میترکه