2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بدو برو دنبال بازیت بابا

برو نمازخونشو پیدا کن نمیشه یکیو پیدا کنی دست ببری تو عقایدش که

انگار تو به اون بگی نماز نخون از این به بعد، خودش میکنه جنین کاریو؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب نمیتونه مجبورت کنه که، هرکس باید خودش با قلب خودش بره سراغ حرف زدن با خدا، اینو بهش بگو، من خودمم خیلی دلم میخواد نماز بخونم ولی فعلا موفق نشدم رو روتین نیفتاده، تو هم خودت باید بخوای

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

نمیدونم چطور معتقدن و وارد رابطه میشن؟

نه دیگه اون حلاله😂 نماز نخوندن بده فقط

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یادش بده هرچی گفت، نباید بگی چشم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نمیدونم چطور معتقدن و وارد رابطه میشن؟

یعنی چون معتقده نباید ازدواج کنه؟😐

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

نه دیگه اون حلاله😂 نماز نخوندن بده فقط

شما درباره چه رابطه ای حرف میزنین خدایی💀