2777
2789
رابطه دوستی

رابطه دوستی برای ازدواج مگه حتما باید چیزی داشته باشه که طرف نتونه بره تو رابطه؟ میتونه فاصله رو حفظ کنه و  حتی خط قرمزو رد نکنه بازم تو رابطه باشه، یه رابطه سالم، بعدم خب خیلیا قصدشون از آشنایی رابطه ازدواج پس چرا نباید بتونه با کسی آشنا بشه؟ حرفای عجیب میزنید واقعا

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

بزن خفش کناین مذهبی ها فکر میکنن فقط حق با اونهاستکات کن

نماز یجور مراقبه کردنه،نظرم اینه که بی حجابم باشی باس نمازتو بخونی،وقتی تو قرآن انقد بهش تٱکید شده بالاخره یه چیزی توش هست...بعد از نماز عمل صالحو خیلی سفارش کرده

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سلیطه س🤣🤣

یه پیشیه اومده بود دم خونمون 

بچه خیلی کوچولو بود

بعد من واسش آب و غذا مبذاشتم

دیگه یه هفته ای بود اینجا بود

گفتم بیارمش داخل حداقل

مامان بی تربیتش اومد بردش😒 اون بچه من شده بود بی ادب!😒🔪

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رابطه دوستی برای ازدواج مگه حتما باید چیزی داشته باشه که طرف نتونه بره تو رابطه؟ میتونه فاصله رو حفظ ...

باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کسی که به نماز اعتقاد داره باید به محرم نامحرم هم اعتقاد داشته باشه خب

خب اعتقاد داره چه ربطی به رابطه داره؟ پس چطور باید ازدواج کنه؟ چطور باید با یه نفر آشنا بشه؟ یعنی نمیشه رابطه سالم داشته با رعایت همین چیزا؟😐

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

باشه

نکنه اون خانم صورتیه هستی😂💀 ولی اگه میدونستم اونی اصلا روت ریپ نمیزدم شرمنده چون همه میشناسنت‌ دیگه.. پروف عوض کردی نشناختم💀

نکنه اون خانم صورتیه هستی😂💀 ولی اگه میدونستم اونی اصلا روت ریپ نمیزدم شرمنده چون همه میشناسنت‌.. پ ...

اوکی

خب اعتقاد داره چه ربطی به رابطه داره؟ پس چطور باید ازدواج کنه؟ چطور باید با یه نفر آشنا بشه؟ یعنی نم ...

پسرا گمون نکنم اعتقاد به رابطه سالم داشته باشند

یعنی طاقتشو ندارن

آنچه هَرگز مُهم نبود، حالِ ما بود...🕊️

اسی فقط از من به تو نصیحت پسرایی که ازین راه وارد میشن و ابراز علاقه می کنن و وارد رابطه میشن بسیار بسیار خطرناکتر از اونایی هستن که حرفی از مذهب و نماز و روزه نمیزنن.من به عنوان مادر که خودم دختر نوجوون دارم بهت می گم

شما مگه از رابطه اسی و پارتنرش خبر داری که به جاشون صحبت می کنی؟؟

ولی شما انگار خبر داری که به خودت حق دادی اینو بنویسی

عجب.پارتنرت به نماز اعتقاد داره به رابطه قبل از عقد و محرم نامحرمی اعتقاد نداره

گفتم ببینم منظورت از رابطه چیه؟ نکنه فکر می کنید هر کسی دوست می شه دسته جمعی می رن خونه تیمی و فلان. خیلی ها حرف می زنند و آشنا می شن. هر کسی در حد اعتقاد خودش رعایت می کنه. 

پسرا گمون نکنم اعتقاد به رابطه سالم داشته باشندیعنی طاقتشو ندارن

اونی که بخواد ازدواج کنه داره، همه شبیه هم نیستن