2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من حساس نیستم ولی هنوز هیچی نشده قشنگ گفتی سرطان داری!! ، چقدرم به آدم امید میدید 😂دکترها هم ت ...

من قول میدم چیزی نیس،الان کوچکترین نشونه ای داشته باشی کسی براش سونو و نمونه برداری و....مینویسن ۹۰ درصدم چیزی نیس چون دکترا نمیخان ریسک کنن،من خودم تا حالا چند بار این مراحلو رفتم 

سرطان ممه داری عکسش بفرست برام بگم بهت

خیلی علاقه داری عکس ممه مادرت دستمه میخوای ببینیش؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

این آقا داره بهت بی احترامی می کنه گزارش بزن

آقاس؟؟ 

فکر کردم خانومه، 

خاک تو سرش،،، یه لحظه جا خوردم اینجوری گفت 

چقدر بی شخصیته،،، 

من اومدم اینجا از بیماریم میگم!! 

این وسط میگه عکس سینه برای من بفرس!! 

سرطان ممه داری عکسش بفرست برام بگم بهت

خاک تو سر بی خانواده ات کنن 

خجالت نمیکشی حرومزاده،،،،، من فکر کردم خانومی!!! 

من اینجا دارم از بیماریم میگم،،، شما این وسط وقت گیر آوردی،،، 

تف به صورتت بیاد بی غیرت

من قول میدم چیزی نیس،الان کوچکترین نشونه ای داشته باشی کسی براش سونو و نمونه برداری و....مینویسن ۹۰ ...

خدا از دهنت بشنوه،

،، برای منم ولی نوشته سونوگرافی! 

آزمایش عفونت خون و التهاب و اینا هم نوشته 

امروز آزمایش دادم،،، فردا جوابش میاد،،، 

ولی سونو وقت نشد برم 

برو یهه سونو بدهشاید هاشیموتو داریمن دارم چیز خاصی نیست فقط نباید تیروئیدت پرکار یا کم کار بشع

دادم دو ساله گفت توده ایزو اکو هست ولی تیروئید ندارم فعلا سالی ی مرتبه گفته سونو بده هر سالم داره زیاد میشه ولی بزرگ نه 

دادم دو ساله گفت توده ایزو اکو هست ولی تیروئید ندارم فعلا سالی ی مرتبه گفته سونو بده هر سالم داره زی ...

منم همینجور بود🙂

ان شاءالله که بزرگ نمیشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40