2777
2789

چی بخوریم که برای معده سبکتر باشه یا ویار را کم کنه چی نخوریم که حالمون خراب نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب دکترت بگو خودش قرص میده واس کم شدن ویار بعد ببخشید سوال داشتم من تو اقدامم از دیشب ترشح قهوی مایل ب قرمز دارم کمی و  امروز هم باید پریود میشدم نشدم ب نظرت لانه کزینی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بد ویار بودم ،به هر بویی ،حتی بوی همسر ،نزدیک میشد بهم  بالا می‌آوردم، کاری نمیشد بکنم، فقط گشنگی میدادم به خودم که معدم خالی باشه 

فقط ضعف میکردم دکتر گفت ،نون تست خشک 

یا بیسکوییت ترد بخور ،حتی صبح ناشتا 

خیلی کمک کننده بود برام ،تا چند ماهی گذشت بهتر شدم 

منم همش گرسنگی میکشم میترسم چیزی بخورم حالم بد بشه

هر چیزی که میلت کشید و دیدی می سازه بخور بانو ،فقط کم کن حجم چیزیو میخوری مثلا سه وعده روزانه بشه پنج وعده اما حجم کمتر ،،سنگین نکن معده تو 

به هر حال تهوع تو ماه‌های اول هست ....میگذره عزیزم