2777
2789
عنوان

حسادت پسر چهار ساله م دیوانه م کرده

169 بازدید | 20 پست

پسر دوم هشت ماهه س 

بخدا که به بزرگه بیشتر محبت میکنم 

خستم کرده از حسادت 

مدام فشارش میده میزنع تش 

چیزی نمیز اره دستش باشه میگیره پرت می‌کنه 

نباید بغلش کنم محبت کنم بهش خیلی حسادت می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط تصور کن که الان هشت ماه بود باید با هووی خودت توی خونه زندگی می کردی. بیشتر از تو بغل می شد. بیشتر از تو بهش توجه می شد. کلی سر و صدا درست می کرد و بیشتر وقت ها اولویت بود. چه حالی می شدی؟ چه رفتاری می کردی؟

اون بچه در موقعیت سختی هست. می تونی درکش کنی؟

بگو چه طوری به بزرگه محبت میکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

طبیعیه گلم 

من ک اولیم 2ونیم و دومی 6ماهشه

خیلی این فاصله بهتره

مدام گول میزنم میگم اجی برات جایزه خریده،اجی میگ دوست داره اجی برات بادکنک خریده،و هرچی میخرم الکی اینجوری. میگم

خیلی قربون صدقه دومی نمیرم جلو اولی

جلوش خیلی بوس و بغل نکن دومیو

اولیو خیلی اهمیت بده،بیرون ببر،بازی ببر،خانه بازی ببر، ب اطرافیان و خانواده ها هم بگو فرق نزارن و ب اولی بیشتر اهمیت بدن

خیلی مهمه

ههرچی میخری برای هردوشون ی شکل بخر 

اولیو مشغولش کن سرگرم باشه 

ب همسرتم بگو رعایت کنه

سعی کن بهش یاد بدی باید مراقب برادر کوچیکش باشه ،

بهش بگی مثل دوستت میمونه و بابد کمکش کنی بزرگ شه مثل خودت تا باهم بازی کنین برین شهربازیو ...

بینشون صمیمت ایجاد کنید از طریق پسر اولتون

عزیزم فقط تصور کن که الان هشت ماه بود باید با هووی خودت توی خونه زندگی می کردی. بیشتر از تو بغل می ش ...

درک میکنم اکثرا ولی گاهی از فرط خستگی درمونده میشم دعوا ش میکنم یه تنبیه یه مشتی

بغل محبت کلامی نوازش بیرون بردن خرید ولی گاهی از فرط خستگی و زبون نفهمی بچه یه دعوا بیش میکنم یه مشت ...

عزیزم بهتر وقتایی که خوابه به بچه 8 ماهتون رسیدگی کنید و اینکه هر کاری کرد اصلا عکس العمل نشون ندین و بی توجهی کنید میدونم خیلی سخت ولی تنها با بی توجهی موضوع حل میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)