2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم پولمو‌ حقوقمو ازم‌نگیره 😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 81 پست

خرج کن پولاتو ک نرسه بهش بدی، بگو فلان مانتو و لباس رو خریدم پولم تموم شدیا محصولات پوستی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی وام بردار طوری که کل حقوقت بره قسط.

من خودم همینکارو کردم .

الان راضیم. درسته که بهم پول نمیده ولی بازم خرج خونه با خودشه و خیلی راضیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهرت حق محدود کردنتو نداره مادامی که بترسی کارت زاره بابد باج بدی ایشون قهره با خانوادت شما که قهر نیستی چرا باید بری یه میدار از حقوقتو قرعه کشی ثبت نام کن طلای کوچک بگیر طلاهم ذادی ملک در ازاش حتمن بگیر

خودم شوهرم خریدای بیرون. و‌نکیدومم بردن اشغالا و ی سری کارای اینطوری باهاشه

خب پس راحت کارتتو ازش بگیر یا همون اول ماه که حقوق میریزن همشو بریز به کارت دیگه ات بگو طلا قسطی خریدم قسط شو دادم 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کلی وام بردار طوری که کل حقوقت بره قسط.من خودم همینکارو کردم .الان راضیم. درسته که بهم پول نمیده ولی ...

اونطوریم باز دعوا میشه دیگ مسئله همینه🤦🏻‍♀️

شوهرت حق محدود کردنتو نداره مادامی که بترسی کارت زاره بابد باج بدی ایشون قهره با خانوادت شما که قهر ...

منم میدونم نداره 

ولی امکانش هست بکنه

چون چند ماهه باهم خوب شدن

خودم شوهرم خریدای بیرون. و‌نکیدومم بردن اشغالا و ی سری کارای اینطوری باهاشه

همین الانشم کل کارای خونهدباشماس!!

خریدای بیرون و اشغال و که مزدایی که زن خانه دار دارنم که میکنن!!!

درضمن چیزی  اگه  چیزی دارین بنام شمام هست؟؟؟

حقوق شما و اون هرکدوم 15 هست؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خب پس راحت کارتتو ازش بگیر یا همون اول ماه که حقوق میریزن همشو بریز به کارت دیگه ات بگو طلا قسطی خری ...

خب مسئلع همینه کلی دعوا میشه ک ازه سر خود شدی مگه الان واجب بود فلان

مسئله اینع اگر بدون اجازش این کارا رو بکنم شر میشه

خیلی سرت سواره. مگه اون برای خرج کردن حقوقش از شما اجازه میگیره؟

نترسم چیکار کنم؟ اگر رابطمو با خانوادم قطع کنه چی؟

بگو می‌خوام پولمو برای آینده بچه هام کنار بزارم، غیر از یه مقداری که نیازته بقیه رو برو طلا بخر. بعدم تو صندوق امانات یا یه جای مطمئن نگه دار. فاکتورهاشو به اسم خودت بگیر. نترس هیچی نمیشه.