2777
2789
عنوان

چرا با پول حلال نمیشه پولدار شد ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نی نی سایتیا میان میگن با حقوق ۲۰تومنی خونه ماشین همه چی خریدیم

ما رسیدیم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

همسر من با کارگری به همه چی رسیده ،روزی که این خونمون اومدیم همسایمون شغل همسرم‌پرسید گفت آفرین داری ...

طلافروش درامد ملیاردی داره چجوری با کارگر تو یه محل مگر اونا واحد ۲۰۰متری باشن شما ۵۰متری یا ارثی چیزی  دوستای من دوتااشون زن طلافروش شدن شوهر منم تو کار ساختو سازه با درامد خوب ولی درامد اونا کجا ما کجا  

الان داشت یه مطلبی راجع به همین رزق می‌گفت تیوی، شکرگزار خدا بودن برای زیاد شدن ، و استغفار و تعقیبات بعد نماز صبح سر سجاده نشستن بعدش و ذکر گفتن ..رو گفت 

مهم اینه روزی حلال باشه اگر کم هم باشه خدا برکت بهش میده ، اما پول حروم برکت نداره...

و اینکه خداوند بعضی هارو برتری داده به روزی به بعضی دیگه که اینم جزو حکمتهای خداست ...مثلا قارون ثروتمندترین فرد بود عاقبتش اون شد 

پولدارایی ک از نزدیک دیدم پول حلال اوردن سر سفرشون زحمت کشیدن از اول پولدار نبودن خانواده پولدارم نداشتن. بعضیا با پول حلال پولدار میشن بعضیام با پول حروم. همه رو نمیشه به یک چشم دید

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم