2777
2789
عنوان

چرا با پول حلال نمیشه پولدار شد ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست
طلافروش درامد ملیاردی داره چجوری با کارگر تو یه محل مگر اونا واحد ۲۰۰متری باشن شما ۵۰متری یا ارثی چی ...

واحد های ما ۱۵۰ متری هستن کلا۴ واحدیم، خودشون طلافروش هستن پدرشوهرش رئیس اتحادیه اونا دوتا ماشین خارجی دارن مادوتا ماشین ایرانی همسرمن چندسال پیش که ملت پراید می‌خریدند ماشین خار جی خرید همه هم با زحمت خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد نقاشه نگو کارگر ،این کارگری نیست کشاورزی هم نوعی تجارته

بله استاده از متل قو بگیر کار کرده تا نهاد ریاست جمهوری .از اول که استاد نبوده روزی که شروع کرد هفته ای ۵۰ تومن حقوقمون بود

فک کنم شما یه ایران دیکه هستین با ماهی ۲۰🫤خوردو خوراک دوبرابر اینه والا

الان که نه 

قبلا 

قبل این گرونیا

الان ک نمیشه

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

با حقوق ۲۰ تومنی؟ مگه میشه ؟ چه جوری

قبل ابن گرونیای وحشتناک

الان ک نمیشخ

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

پولدار در چه سطحی منظورته؟

من یه ادم مجرد مذهبی میشناسم که خیلی به پول حلال معتقده و از طریق درس خوندن تونسته به یه سطح و‌ لول خوبی برسه.

اگه‌ پولدار افسانه ای منظورته اون با بیزینس و کلی تجربه و ازمون و خطا امکانش هست ، درسو فکر نمیکنم

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اتفاقا پول حلال برکت داره

ما از راه حلال پول در میاریم خمس میدیم زکات میدیم

به فقرا کمک میکنیم

خدا هم کمکمون میکنه

شکرش

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌