2777
2789
عنوان

من ی برادر دارم که زندگی جوونی عزت نفس اعتماد ی نفس ازم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 34 پست
داداشت روانیه ببخشیدهاولی تعجبم از پدر و مادرته...به یه کسی بگو ، یه شخص مورد اعتماد تا از این وضعیت ...

الان دارم روانشناس میرم چند جلسه هست 

قرص اسنترا میخورم بتونم تحمل کنم 

ولی خودم تو فکرم داروی مسهل بریزم غذاش

شما تشریف ببر پیش روانشناس بعدم بدون اطلاع و جار زدن برو کلاس دفاع شخصی .دفعه ی بعد که اومد سمتت جوری بزن وسط دوتا پاش که تا یک هفته نتونه بشاشععع .دیگه .....نمیکنه بیاد سمتت .مقصر خودتی که بار اول مثل سگکک نزدیش که صدای عوعو کردنش از درد کل محلو در کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی از تاپیکت یادم ب این جمله افتاد

آدما انسانن آدما نفس میکشن

درکل داداشت تربیت درستی نشده حالا نمیدونم واسه شوخی اینکارو میکنه یا جدی ولی واقعا آدم اذیت میشه

ببخشید اسی از تاپیکت یادم ب این جمله افتادآدما انسانن آدما نفس میکشندرکل داداشت تربیت درستی نشده حال ...

شوخی ....؟؟؟.🤦

میگم فکم و چنان زده بود نمی‌تونستم غذا بخورم 

تا یک هفته تو امامزاده ها بودم 

😂😂😂منم میخواستم همینو بگم بره دفاع شخصی چ خوب گفتی اسی

ممنونم😎😎😎🥰

اما اسی منظور خود استارتره ببم جان 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببخشید اسی از تاپیکت یادم ب این جمله افتادآدما انسانن آدما نفس میکشندرکل داداشت تربیت درستی نشده حال ...

شووووخییی !

من اگه یکی شوخی بزنه پس گردنم اگه دردم بیاد تا ی هفته حوابشم نمیدم یا همونو روش انجام میدم بفهمه شوخی یعنی چی😑

این پسره سادیسم داره ب مولا

من اگه جای اسی بودم میرفتم شکایت میکردم پدرشو در بیاره 

شوخی ....؟؟؟.🤦میگم فکم و چنان زده بود نمی‌تونستم غذا بخورم تا یک هفته تو امامزاده ها بودم

آخه آروغ زدن و موکشیدن رو داداش منم انجام میده از سر شوخی

گفتم شاید اونم همینجوریه

بابات چیزی بهش نمیگه واقعااا؟یه بزرگتری نیس بزنه تو دهنش بیتربیت

خواهشدیگ انقد اعصابم خورد شد حواسم نبود...

حق داری ..من جا اسی بودم اصلا تا حالا تحمل نمی‌کردم .مقصر اسی که نمی‌خواد دست بلند کنه رو به نره خر 

شووووخییی !من اگه یکی شوخی بزنه پس گردنم اگه دردم بیاد تا ی هفته حوابشم نمیدم یا همونو روش انجام مید ...

ن آخه  من داداشم ب شوخی مو میکشه یا میزنه تو سر یا پشت پام میکنه

البته یواش

ببخشید آروغ و باد معده هم ک خارج میکنه

من تاپیک اسی رو با دقت نخوندم گفتم شاید اونجوری باشه

ن آخه من داداشم ب شوخی مو میکشه یا میزنه تو سر یا پشت پام میکنهالبته یواشببخشید آروغ و باد معده هم ...

😂😑واییع بجز مو کشیدن و زدن ب شوخی ، بقیه چیزایی داداشت 

یکم اذیت کننده نیس برات؟ 

چقد این پسرا راحتن😂😑