2777
2789
عنوان

اخلاق مادرشوهرم

66 بازدید | 2 پست

بچه ها مادرشوهرم میاد خونمون همش در مورد حجاب و مانتو کوتاه و رابطه ی دخترا باپسرا حرف میزنه انقدر میگه که همسرمم حساس شده بخدا ما همه اینو میدونیم هیچ مادری یه کاری نمیکنه که ابروی دخترش بره  ..الانم خونمون بود رفت میگف حرمت ها شکسته شده اسم بچه هارو اول بزرگتر ها میزاشتن الان خودشون میزارن (منم اسم دخترام رو برخلاف عقیده ی مزخرف خانواده شوهرم ایرانی گذاشتم )

اعصابم داغونه چرا من با این مرد ازدواج کردم کاش کنار خیابون زندگی میکردم ولی همسرم اونی بود که میخواستم ..

خستم کردن ..۳تا جاری هستیم میریم خونه مادرشوهر باید سرتاپامون رو بپوشونیم از روش هم چادر سر کنیم بخدا دیگه نمیتونیم الان ۱۷ساله عروسی کردم هنوز فکر میکنن تازه عروسم و باید مراقبم باشن ..خودش هم دختر نداره فقط دخترا رو میکوبه میگه دخترای امروزی که بی ادبن .بخدا دخترای من ۹سالشونه خیلی باادبن خیلی هم دوسش دارن و به حرفش گوش میدن نمیدونم چرا اخلاقش این طوری .

شما بگین چیکار کنم 

رفت و آمد تو باهاش کم کن توی حرفا هم حرف کسی رو زد بگو جلو شوهرت بگو تورو خدا نگو بد مردمو نگو که بد ببینیم. حرف حجاب زد هم مرتب بگو آدمی که متعهد به زندگیش باشه کجایش فرق ندارد و کلا منبر برو نذار جولون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.