الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی منظورش این بود که همسرش در حالت کلی خسیسهبعدش هم بله تو این دوره زمونه کسی که ماشین و خونه میخره ...
بله ولی اینا دوتا حقوق دارن خداروشکر و اسی گفت وضع مالی همسرشم خوبه
اون ماییم با یه حقوق معمولی درحد شعب ابیطالب زندگی میکنیم😂
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.
بی پس انداز نیستم ولی مسئله اینه با آدم خسیس آدم لذتی نمیبره
بله متوجهم ،اخلاقای خوب داره؟
حداقل دلت به اون خوش باشه؟
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.
حالا اینمداره ولی همیشه سرم داد وهوار میکشه سر مسائل مالی.اونقدر که بارها رفتم جدا شم
ای خداعزیزم امیدوارم هرچی صلاحته برات پیش بیاد
با بچه خوبه و من تو این زندگی تا وقتی میرم سر کار با جنگودعوا هم که شده کارامو راهمیندارم. از جدای ...
خدا کمکت کنه عزیزم
ان شالله زندگی برات هرروز شیرین تر شه