2777
2789

اخم و‌تخم میکنه تو‌خونه هم بگیرم‌زورش میاد میخورم زن خسیسه نشین بدبخت میشین مثل من باورتون میشه باید از خیلی لذت‌ها چشم بپوشم چون استرس توهین‌آمیز و‌فجشاشو‌دارم که کرا واسه ا‌ون نمیخرم. بجه وظیفه اونه هله هوله بخره اونقدر بداخلاق و‌خسیسه یک قرون دوس ندارم براش خرج‌کنم خودشم پولداره نمیخره برا خودش فقظ میوه میخره و‌مایحتاج زندگی

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حقوقت واس خودت نیس؟

نصفش تو زندگیه ولی مگه فاجعه نکبت نصفش دستمه از حقوق خودمم زورش میاد چون بیماره روانیه

حقوق خودت تو جه راهی خرج میشه؟درآمد همسرت به جز خرج خوته مازادی هم داره؟همسرت با بقیه درآمدش چکار می ...

خونه ماشین ارتقا میده ب نام خودش

خونه ماشین ارتقا میده ب نام خودش

برای همین پرسیدم ببینم با مازاد پولش چ میکنه

شاید دوست داره فعلا پایه های زندگی رو ارتقا بده

مثلا به حدی برسید که یه خونه خوب و ماشین خوب داشته باشین دیگه تو خرج کردن کمتر سخت بگیره

حالا برات مهم نباشه ماشین به نام کی هست ،به حرفای خانم های نی نی سایت بابت به نام کردن توجه نکن که زندگیت زهر میشه

اگر گواهینامه نداری حتما بگیر و ماشین رو بنداز زیر پات باهاش بچرخ

برای همین پرسیدم ببینم با مازاد پولش چ میکنهشاید دوست داره فعلا پایه های زندگی رو ارتقا بدهمثلا به ح ...

ماشین و‌خونه داریم دو تا داریم از هر کدوم . اصن دوس ندارم ماشیناشو بردارم ی خش بیفته بدبختم‌ 

برای همین پرسیدم ببینم با مازاد پولش چ میکنهشاید دوست داره فعلا پایه های زندگی رو ارتقا بدهمثلا به ح ...

برام مهم میس ب نام نمیزنه ولی لذت‌های معمولی هم زورش میاد ببرم میگه واسه بچه وس انداز کن ولخرجی

خودش ی آدم خشک بخیل

ماشین و‌خونه داریم دو تا داریم از هر کدوم . اصن دوس ندارم ماشیناشو بردارم ی خش بیفته بدبختم‌

اوه پس کلا مدلشه

ماشین حتما سوار شو هرچی هم گفت اهمیت نده

بالاخره توهم سهمی داری

با چند تا خوراکی اونم باحقوق خودش دیگه پیشرفت نمیکنن؟معلومه خسیسه دیگه عزیزم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

اوه پس کلا مدلشهماشین حتما سوار شو هرچی هم گفت اهمیت ندهبالاخره توهم سهمی داری

راستش میترسم از رانندگی گواهینامه دارم 

به نظرم از اول باید برای خودت خرج میکردی و اختیار حداقل نصف حقوقت رو دستت میگرفتی و حساب پس نمیدادی. یا شما هم با اون نصف حقوقت برای خودت پس انداز میکردی برای ماشین و طلا و اینا

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.