2777
2789
عنوان

من یه دخترزشتم

133 بازدید | 16 پست

من یه دخترهیکلی وزشتم که هیچکی دوسم نداره از بچگی داداشم زندگیمو تباه کرده زمان کنکورم موهامو میکشید نمیزاشت درس بخونم تااینکه بزور مامایی قبول شدم الانم که شاغلم و مجرد نمیزاره زندگی کنم وقتی دوستامو میبینم همه متخصص شدن اما من اونقدر همش جنگ ث دعوا کشش درس خوندن ندارم هیچی نشدم من هیچی نیستم هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هزاران نفر در حسرت موقعیت شما هستند ،قدرشو بدونید،لذت ببرید،اگه قدر داشته هاتون رو بدونید خداوند چندین برابر از نعمات رو بهتون میبخشه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

همین که مدرک تو گرفتی و توش مشغول به کاری خوبه دیگه، حالا اگه شرایطش و ذوقشو داری بازم ادامه بده متخ ...

خیلی دوس دارم ولی اونقدر از نظر روانی اذیت شدم نمیتونم 

خیلی دوس دارم ولی اونقدر از نظر روانی اذیت شدم نمیتونم

برای درآمدت برنامه داری، یا نه همینطوری خرجش میکنی؟ یه مقداریشو بذار پس انداز بقیشم به خودت برس، یه کلاسی یا یه هنری که دوست داری رو کلاساشو ثبت نام کن خیلی روحیه‌ات رو عوض میکنه

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
برای درآمدت برنامه داری، یا نه همینطوری خرجش میکنی؟ یه مقداریشو بذار پس انداز بقیشم به خودت برس، یه ...

اره ماشین خریدم و طلا ..هرهفته دوروزی تفریح میکردم کافه رستوران تااینکه داداشم کتکم زد گفت هر جا میری باید خانوممو ببری