2777
2789
عنوان

فک ‌کنم اولین کسی که دست جاریشو بوسید منم😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 33 پست
میشه برای ازدواج من دعا کنید سنم زیادشده تروخدا دعا کنید نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 27سا ...

بهترین کار اینه که درس بخونی‌.

اگه ارشد نداری حتما ارشد بگیر اگه یه شهر دیگه بری دانشگاه احتمال اینکه بیشتر تو چشم باشی و بتونی خواستگار پیدا کنی بیشتره.

اگر درس بخونی هم اینهمه ذهنت سمت ازدواج نمیره هم شانس پیدا کردن همسر تو محیط جدید بیشتره

چ اشکالی دارهاگه مهربونه و آدمه چ اشکال داره

ادمه؟

فرشته اس همه دوسش دارن 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باهات خوب و مهربونه چه اشکالی داره. من کلا با آدم بد بدم کاری به نسبتش ندارم

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

بعضیا نمیدونم چرا انقدر بوسیدن دست براشون راحته فرقی هم نداره کی باشه ،من حتی رو بوسی یا بغل کردن خالی رو هم راحت نمیتونم انجام بدم با هر کسی باید خیلی محبتش تو دلم باشه که راحت انجام بدم ،نمیدونم چرا انقدر سختم ..

لبخند ب لبم اومد از عنوانت تاریخی شدی رفت ولی خوب کردی بیچاره سنشم بالاست اصلا بهش نمیاد جاری باشه

اره دقیقا 

من بهش میگم عمه

چون دختر عمو بابامه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خوشبحالتاونوقت دور و بر من هم یه مشت جادوگر و حسود و فضول و....

🥺🥺

ما یه جوری طرفمون یه رسمهمرد های بزرگ البته محارمزن های بزرگ تو احوال پرسی به نشان احترام دستشون بوس ...

ما هم رسممون هست اهل جنوبیم مثلا من الان با دخترخالم خیلی صمیمی ام ب دست بوسیدن نیست

ولی مامانم و دخترخاله هاش دست همو می بوسن حتی مامانم با جاریش، زنداداشش که همه هم از بچگی باهم بزرگ شدن 

ولی من خوشم نمیاد 

ما هم رسممون هست اهل جنوبیم مثلا من الان با دخترخالم خیلی صمیمی ام ب دست بوسیدن نیستولی مامانم و دخت ...

من اونقدر ها برام مهم نیست 

تنها نیستی این اتفاق برای منم افتاده 

منم جاریم از من خیلی بزرگتره 

یعنی اگه من بیست و سه سالمه 

بچه کوچیک جاریم سی و دو سه سالشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛