2777
2789

خواهر دوستم اومد مدرسه بعد یکم موند مدرسمون 

کلاس پنجم بود داشت میگفت فلان دوستم 4 تا اکس داره دو تا نکس😂‼️

باور کن کلمه نکسو شنیده بودم اما معنیشو نمیدونستم🤣🤣

بخدا من تو این سنم نه اکس دارم نه رل نه اون چیزایی که بقیه میگن🤣 چون خودم نخواستم داشته باشم

گفت ما دهه نودی ایم من جای حرفم نیومد این نسل جدید چه بد شدن 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پررو و بی ادب بوده وگرنه دهه نودی مودب هم داریم

میدونم قطعا 

ولی عادی داشت از اکس و نکس دوستش میگفت بدم اومد 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من تا الان اینایی که گفتی معنیشونو باور کن قاطی میکنم میشه بگی

اکس با یکی بودی کات کردی 

نکس جدیدا با یکی هستی 

نمیدونم معنی نکسو خودم امروز از دختره پرسیدم🤣

اکس با یکی بودی کات کردی نکس جدیدا با یکی هستی نمیدونم معنی نکسو خودم امروز از دختره پرسیدم🤣

😂😂😂😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

و منی که نکس رو تازه شنیدم حالا یعنی چی؟ 

اکس رو هم اولین بار اینجا شنیدم وقتی پرسیدم یه کاربر بی ادب بچه پرید بهم که چقدر عقب مونده ای و این کلمه خیلی روتینه🤐

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
و منی که نکس رو تازه شنیدم حالا یعنی چی؟ اکس رو هم اولین بار اینجا شنیدم وقتی پرسیدم یه کاربر بی ادب ...

گفت ک انگار جدیدا با یکی هستی😂

منم منم🤝🤝😂😂

معنی اکس رو تازه چند ماهی میشه فهمیدم 

اما نکس چیه؟😶😶

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

منم منم🤝🤝😂😂معنی اکس رو تازه چند ماهی میشه فهمیدم اما نکس چیه؟😶😶

ای بابا شماهام که مثل منید🤣

ای بابا شماهام که مثل منید🤣

😂😂🤣🤣💔💔خیلی داغون تر از چیزی ک فکر کنی😶😶🤣

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂🤣🤣💔💔خیلی داغون تر از چیزی ک فکر کنی😶😶🤣

چقدر ما پاستوریزه ایم🤣🤣

چقدر ما پاستوریزه ایم🤣🤣

بیشتر از چیزی ک فکر کنی😂💔من همیشه احساس میکنم ی دهه شصتی یا ی دهه هفتادی ام