2777
2789

پدرش پزشک متخصص از بهترین متخصص های کشور خودش پزشکی اورده الان داره تخصص میگیره فک کنم لباسا و وسایلاش همه برندددددد کیف داشت 30 ملیون خورده ای کیف دم دستیش البته همه خریداش پالادیوم یه عالمه ملک و املاک و ماشین خوب زیبایی و هوش هیکل قشنگ همه چی داره دختره من مادرم رو دوست دارم ولی واقعا حسودیم میشه میگم کا من جاش بودم کاش من همچین پدری داشتم اینقدر وسایل برند دوست دارم کلی سفر خارجی رفته هعی از من گذشت ایشالله بچم مثل این زندگی کنه خدایا کمک کن من الارا دخترکم رو مثل این دختره حتی خیلی بهتر تو پر قو بزرگ کنم البته من هنوز مجردم و دارم اینده رو میسازم 

تمرکزتو سعی کن بذاری رو خودت انشالله بهترینا نصیبت میشه تو زندگی🤍

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نگو کاش منم جای فلانی بودم همه ی آدما سختیای زندگی خودشونو دارن هرکسی با یه چیزایی تو زندگیش امتحان میشه و سختی می‌کشه و داستان زندگی خودشو داره ولی ممکنه نیاد از بدبختیاش به کسی بگه و نشونش بده

هیچ وقت برا کیف کفش مارک داشته باشم یا نه حسودی نکردم یا مسافرت یا ماشین آخرین مدل  به همین چیزا خدا بهم داده خیلی قانعم همینکه یه همسر خوب دارم حتی بریم بیرون فلالی باهم بخوریم برا از صدا سفر پاریس قشنگ تره اینا مهم نیست دنبال دلخوشی های خودت باش حسودی کنی بیشتر خودت صدمه میبینی

هیچوقت نگو کاش منم جای فلانی بودم همه ی آدما سختیای زندگی خودشونو دارن هرکسی با یه چیزایی تو زندگیش ...

اره می‌دونم ولی من واقعا کمبود دارم مادرم همه تلاشش رو برای من می‌کنه ولی خیلی عصبیم از فشار های زندگی به منم خیلی فشار میاره مدام گریه میکنم استرس دارم بابام خیلی عوضیه اگه یه بابای خوب داشتم  خیلی خوشبخت تر بودم اخلاق می‌داشت پولم نخواستیم برا همین زور میزنم بابای بچم عین بابای من نباشه

هیچوقت نگو کاش منم جای فلانی بودم همه ی آدما سختیای زندگی خودشونو دارن هرکسی با یه چیزایی تو زندگیش ...

اره می‌دونم ولی من واقعا کمبود دارم مادرم همه تلاشش رو برای من می‌کنه ولی خیلی عصبیم از فشار های زندگی به منم خیلی فشار میاره مدام گریه میکنم استرس دارم بابام خیلی عوضیه اگه یه بابای خوب داشتم  خیلی خوشبخت تر بودم اخلاق می‌داشت پولم نخواستیم برا همین زور میزنم بابای بچم عین بابای من نباشه

هیچ وقت برا کیف کفش مارک داشته باشم یا نه حسودی نکردم یا مسافرت یا ماشین آخرین مدل به همین چیزا خدا ...

آخه من اصلا آدم قانعی هم نیستم ولی اینکه از خدا مال و ثروت بخوای فک نکنم اشتباه باشه اتفاقا میگن از خدا زیاد بخواه تا بهت زیاد بده برا قانع بودن که کسیو نمیبرن بهشت اینقدر خدا بهم بده که خدا از دست من استفاده کنه به بقیه کمک کنع

ولی بابای من پولدار نیست و همیشه صداشو گذاشت برام اصلا عوضش نمیکنم 🥹

از من خیلی بخیله اصلا چشم دیدن بچه های خودشو نداره خیلی خودخواه بچه ها ش گشنه باشن اهمیت نمی‌داد خودش میخورد

آخه من اصلا آدم قانعی هم نیستم ولی اینکه از خدا مال و ثروت بخوای فک نکنم اشتباه باشه اتفاقا میگن از ...

خوب از خدا بخوا بهت بده ولی شما میگی حسودی میکنم جا اون باشم منم میگم تا حالا به این چیزا حسودی نکردم خداروشکر به اندازه خودمون داریم 

خوب از خدا بخوا بهت بده ولی شما میگی حسودی میکنم جا اون باشم منم میگم تا حالا به این چیزا حسودی نکرد ...

نمی‌دونم چرا به این که دارم قانع نیستم اصلا نمیتونم قانع باشم همش بیشتر میخوام

از من خیلی بخیله اصلا چشم دیدن بچه های خودشو نداره خیلی خودخواه بچه ها ش گشنه باشن اهمیت نمی‌داد خود ...

اره ازین پدرا دیدم ولی پدر من اینجوری نیس بر خودش هیچی نمیخره:))

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون