2777
2789

ببخشید ولی اگه باهاش رفتن بیرون و بهم دست نزد یعنی حس جن سی نداره؟

البته طرف میدونه معتقدی هستم 

اما میترسم میل جن سی نداشته باشه 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خواجه چرا بخواد زن بگیره 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا وکیلی پسرا از دست دخترا گرفتار شدن دست بزنه میگید پسر هوس باز و هول بود اگه مثه این آقا متشخص و باشخصیت باشه میشه خاجه زشت بابا 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خواجه چرا بخواد زن بگیره

چمیدونم خب حتما دلش همدم میخاد 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خدا وکیلی پسرا از دست دخترا گرفتار شدن دست بزنه میگید پسر هوس باز و هول بود اگه مثه این آقا متشخص و ...

دقیقا😂

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

چمیدونم خب حتما دلش همدم میخاد

ن بابا 

همون جلسه اول نمیاد که بهت دست بزنه خواستگار 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
خدا وکیلی پسرا از دست دخترا گرفتار شدن دست بزنه میگید پسر هوس باز و هول بود اگه مثه این آقا متشخص و ...

من نمیگم دست بزنه 

میگم از کجا بفهمم 

عجب طرز فکرای عجیبی...یعنی حتما باید هرکی میاد خواستگاری دستمالیتون کنه ؟من خودم اجازه نمیدادم با طرز رفتارم که طرف تازه یه وقت پاشو از گلیمش درازتر نکنه بخواد دست بزنه بهم قبل ازاینکه محرمم باشه