2777
2789

من قبلا رابطه ی خوبی داشتم اما الان متاسفانه دیگه تموم شد تک دختر هستم و نه خواهری دارم نه برادر دیگه ای

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فرق گذاشتنای پدر مادرم بینمون بچه برادرم بزرگتره و از بچگی فقط بهم حسودی میکرد چون پدرم همیشه طرف من بود من خودمم اینو دوس نداشتم و نمیخواستم بینمون فرق بزارن ولی خب چاره چی بود که هنوز هم هنوزه ادامه داره حتا بعداز اینکه پدرم فوت شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین کار ممکن که تصورش هم برا یه خواهر سخته 

به شوهرم زنگ زد گفت آبجی من خراب می‌داده من دوست پسرا ش میشناسم 

حالا سر چی این کار کرد 😐 داداشم ازدواج سفید کرده با دختر عمم اون خانوم که خودش چهار بار ازدواج کرد به دروغ گفته ابجیت میخواست بره در محکم بست به من بر خورد 

هیچی دیگه ۵ سال قطع ارتباط کامل خداروشکر راحتم😂 آدم تاکسیک

از وقتی دخترم یکم قدوبالا گرفته دخترش با دخترم لج افتاده یه پسرم داره که هیچ کسی نباید حتی از کنارش رد بشه پسرش خودشو به غش وضعف میزنه دیگه اونم بابچهام بد شد منم قطع ارتباط کردم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بدترین کار ممکن که تصورش هم برا یه خواهر سخته به شوهرم زنگ زد گفت آبجی من خراب می‌داده من دوست پسرا ...

داداش منم داره کل اموال بابامو که الان درقید حیات هست میفروشه برا خودش کنه پولشونو تا بعدا هم چیزی به من نرسه....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر میکردم فقط مشکل منه 

ماهم دوتا بچه ایم 

منو داداشم

فضوله فضولی میکنه تو کارام

دوست ندارم خیلی اوپن باشم و راحت ولی اون دوست داره

بخاطر همین فاصله میگیرم ازش

واقعا مایهه سرافکندگی خانوادست

خیلی تنبله نمیشه بز دستش سپرد 

ابرمون رو تو جمع میبره

بازهم بگمم؟؟؟؟

🥰😇

از وقتی دخترم یکم قدوبالا گرفته دخترش با دخترم لج افتاده یه پسرم داره که هیچ کسی نباید حتی از کنارش ...

داداش من مجرده ولی همش سر پسرم داد میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر میکردم فقط مشکل منه ماهم دوتا بچه ایم منو داداشمفضوله فضولی میکنه تو کارامدوست ندارم خیلی اوپن ب ...

داداش منم یه آدم آشغال بیکار که باعث سرافکندگیمونه متنفرم ازس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فرق گذاشتنای پدر مادرم بینمون بچه برادرم بزرگتره و از بچگی فقط بهم حسودی میکرد چون پدرم همیشه طرف من ...

پدر و مادر من برعکس داداشمو بیشتر از من میخواستن و میخپان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پدر و مادر من برعکس داداشمو بیشتر از من میخواستن و میخپان

من مادرم داداشمو دو داره منم بابام 

بابامم که الان فوت شده و الان تنهاشدم چون مامانم کلا طرف داداشمه منم چون دخترم  حق اعتراض ندارموگرنه میشم ادم بده

داداش من مجرده ولی همش سر پسرم داد میزنه

وقتی مجردبودن یا بچهاشون کوچیکتر بود خیلی بچهامو دوست داشتن البته فقط دوتاشون 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....