2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خسته شدن

70 بازدید | 10 پست

کیا دیگه خسته شدین و واقعا زندگیو دوس ندارین دیگه من دیگه ازش لذت ننیبرم چون زیاد غصه ها خوردم تو زندگی دیگه کشش ندارم واقعا خیلی خستم چند ساله این حس مسخره رو دارم و همش با ی چیز درگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازین که زندگیم یک نواخت خستم سنم داره میره بالا هنوز مسافرت جایی نرفتم نمیدونم شوهرم کی میخاد به خانواده ارزش بذاره ببره مسافرت جایی خوش بگذره بهمون.ذوق کم کم میره هر چی به وقتش

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
مشکل اعصاب دارم ولی دکتر نمی‌رم افسردگی گرفتم از ادما بدم میاد از خونه نمی‌رم بیرون دوست دارم تو خون ...

حالا چرا میخوای بری بیرون ؟ نه که سینما خیلی فیلماش خوبه؟ نه که بازار مردمش نمی‌خوان بهت همه چیزو بندازن؟ نه که مردم توی خیابون خیلی با ادب و با شعورن؟ نه اینکه همه به زن ها احترام میذارن ؟ بری بیرون که چی بشه؟