2777
2789
عنوان

من به یکی واقعا حسودیم میشه

562 بازدید | 42 پست

پدرش پزشک متخصص از بهترین متخصص های کشور خودش پزشکی اورده الان داره تخصص میگیره فک کنم لباسا و وسایلاش همه برندددددد کیف داشت  30 ملیون خورده ای کیف دم دستیش البته همه خریداش پالادیوم یه عالمه ملک و املاک و  ماشین خوب زیبایی و هوش هیکل قشنگ  همه چی داره دختره من مادرم رو دوست دارم ولی واقعا حسودیم میشه  میگم کا من جاش بودم کاش من همچین پدری داشتم اینقدر وسایل برند دوست دارم  کلی سفر خارجی رفته هعی از من گذشت ایشالله بچم مثل این زندگی کنه خدایا کمک کن من الارا دخترکم رو مثل این دختره حتی خیلی بهتر تو پر قو بزرگ کنم  البته من هنوز مجردم و دارم اینده رو میسازم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم مشکلاتی تو زندگی داره ما فقط روی خوب زندگی طرفو میبینم

اره ولی منم خیلی دلم میخواد امکانات داشته باشم پدر مادر باشعور با شخصییت اصلا ببین مادر رو عشق میکنی خودش با ادب ناز دخترونه 

منم حسودیم شد 🥲

یه پسرایی میان سمتش قبول نمیکنه  به ازدواج و اینا که فکرم نمیکنن اصلا اعتماد به نفس داره پدر مادر باشعور با شخصیت ببینیشون کیف میکنی قیافش شیک پولداری اصلا خیلی با کلاسن 

واقعا درکت میکنم منم خیلیا رو میبینم طرف هیچ درسی نخونده ولی با پول ددی یه رشته خوب میخونه 

طرف قیافه نداشته با پول ددی عمل زیبایی انجام داده 

ولی ته همین مقایسه ها نابودیه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ان شاالله دخترت آدم خوبی باشه. وگرنه 60 70 سال دنیا مثل برق و باد میگذره. خدا عاقبتمون رو بخیر کنه. تلاش کن پزشک بشی تا به خلق الله کمک کنی نه اینکه عشق و حال کنی به خاطر دو روز دنیا

همه مشکلات دارن ولی تو سفر و کشتی و بهترین ماشیانا گریه کردن بهتر از تو فقیری و نداشتی هستش

افرین اونا ناراحت باشن میرن ایتالیا  ما باید تو اتاقمون گریه کنیم