2777
2789

منم نزدم واکسن هیجده رو 

تا یکسالگی زدم‌سر یکسالگی پسرم واکنش‌خیلی بدی نشون داد و ده روز بستری شد ‌تب ۴۰ درجه و کشیدن اب از نخاعشو سوراخ سوراخی شدنش .... 

میخواستم حالا بدونم‌مدرسه چقد گیر میده ؟ چطوریه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

اون تاپیک بعضیا گفتن که مثل اینکه اجباری نیست و ثبت نامشون کردن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

عزیزم احیانا قبل از زدن واکسن بچتون بیماری نداشت؟ سرماخوردگی یا حتی گوش درد کوچیک؟

اخه من هر وقت برای زدن واکسن بچه هام میرفتم حتی اگه یه ذره ابریزش هم داشتم مسئول بهداشت واکسن رو نمیزد میگفت بدنش ضعیفه بخاطر بیماری ممکنه ضرر داشته باشه و بعد اینکه کاملا خوب میشدن براشون میزدن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیک بعضیا گفتن که مثل اینکه اجباری نیست و ثبت نامشون کردن

اره اخه میگن‌اجباری نیست . گاهی یکم‌نگران‌میشم نکنه گیر بده مدرسه اذیت کنه

عزیزم احیانا قبل از زدن واکسن بچتون بیماری نداشت؟ سرماخوردگی یا حتی گوش درد کوچیک؟اخه من هر وقت برای ...

نه تو نت سرچ کن‌مننژیت وایرال . یکمااااه بعد واکسن یهو واکنش داد و از هر دوهزار کودک ینفر دچارش میشه

نه تو نت سرچ کن‌مننژیت وایرال . یکمااااه بعد واکسن یهو واکنش داد و از هر دوهزار کودک ینفر دچارش میشه

اهان یکماه بعدش بوده

الهی بگردم الان بهتره؟ مشکلی که نداره؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اهان یکماه بعدش بودهالهی بگردم الان بهتره؟ مشکلی که نداره؟

دورت بگردم 💖

مردم‌و زنده شدم . چون‌پزشکا‌نمیدونستن علت این‌تب چیه . ازمایش میگرفتن‌میگفتن ی ویروس خیلی ضعیفه اما‌نمیفهمیم چرا بچه رو ب این روز انداخته . اخر ی پزشک متخصص عفونی اطفال تو روز هشتم تشخیص داد 

گفت ده روز  تب میکنه . بچه الان‌سر دردم‌داره ک‌نمیتونه حرف بزنه بگه 

خداروشکر عوارض نداشت دیگه 

دورت بگردم 💖مردم‌و زنده شدم . چون‌پزشکا‌نمیدونستن علت این‌تب چیه . ازمایش میگرفتن‌میگفتن ی ویروس خی ...

خیلی سخته درک میکنم باز خوبه تونستن بفهمن بخاطر چیه 

دختر منم وقتی دوسال و نیمه بود بخاطر یه اشتباه پرشکی و یه سرم اشتباهی تا در اتاق عمل رفت و اونم عمل نشدنش بخاطر داد و بیداد های شوهرم بود که بیمارستان رو روی سرش گذاشته بود و گرنه اگه عمل میکردن شاید الان دیگه نداشتمش... نمیتونستن تشخیص بدن که بخاطر چیه روده برعکس شده و میخواستن عمل کنن که روده رو درست کنن اما شوهرم نذاشت و بعد دو روز یه دکتر فهمید بخاطر سرمی بوده که اشتباها بهش زدن ولی گردن هم نگرفتن و گفتن شما به بچه مواد مخدر دادید💔💔💔

یعنی چی روده برعکس شده

شکم و چشمها و لب و کل صورتش ورم کرد 

گفتن توی روده انگاری گاز جمع شده و مسدوده راه خروجیش و روده دور خورده و بر عکس شده

شکم و چشمها و لب و کل صورتش ورم کرد گفتن توی روده انگاری گاز جمع شده و مسدوده راه خروجیش و روده دور ...

یا ابوالفضل 

خدارحم کرده به طفل معصوم 

برای درمانش چیکار کردین 

خدا خیر بده به اون دکتر

خیلی سخته درک میکنم باز خوبه تونستن بفهمن بخاطر چیه دختر منم وقتی دوسال و نیمه بود بخاطر یه اشتباه پ ...

خیر نبینن حالا چطوره دخترت

یا ابوالفضل خدارحم کرده به طفل معصوم برای درمانش چیکار کردین خدا خیر بده به اون دکتر

سه روز هیچی ندادن به بچم حتی آب 

از راه مقعد یک‌لوله بردن و تموم محتویات رو خالی کردن 

خیلی سخت بود چون بچه بود و حالیش نمیشد نخوردن به نفعشه خیلی تشنه و گرسنه بود هر جور بود گذشت و تموم شد 💔💔💔

خیر نبینن حالا چطوره دخترت

خوبه خداروشکر الان پنج سالشه و یه پا خانم شده واسه خودش 😂😍