2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسربرادرم رشتی هستن مثل اینکه وسایل بزرگو رسمشونه داماد میخره ولی چون ما رسممونه همشو عروس میخره بخاطر همین فقط یخچال و ال سی دی و میزشو برادرم خرید بقیشو خودشون زحمت کشیدن خریدن

من همسربرادرم رشتی هستن مثل اینکه وسایل بزرگو رسمشونه داماد میخره ولی چون ما رسممونه همشو عروس میخره ...

با این حساب با ۳۰تومن میشه خوب خرید ،چون من خودم هزینه شو دارم میدم خیلی زحمت کشیدم کار کردم،میترسم

عزیزم جهیزیه میدن ما گیلکا رسم جهیزیه داریم ولی مراسم جهاز بینون اینجاها نیست 

دقیقا اینجا خیلی ها جهیزیه های بالا میدن خیلیها هم ساده میدن 

ی فرهنگب جا افتاده که هرکسی به وسعش میده 

خانواده ی شوهرم نمیان جهاز ببینن چون میگن به خود دختر وپسر مربوطه 😀والا نمیدونم چطور میگن جهاز نمیدن 😥

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

با این حساب با ۳۰تومن میشه خوب خرید ،چون من خودم هزینه شو دارم میدم خیلی زحمت کشیدم کار کردم،میترسم

بله چرا که نه.اگه وسیله اضافه نخری وسایل مورد نیازتو میتونی عالی بخری با ۳۰ تومن

اره با ۳۰ تومن میتونی عزیزم 

۳ قلم کالا هم با داماده به عنوان شیربها

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴