2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم ما هم بود ولی حالا 10 سالی هست عوض شده دیگه .. من خودم 14 سال پیش هیچی نداد بابام

خب عزیزم پدرتون نداد گفتم که توافقیه نمیشه گفت چون پدرتون نداده رسم همینه که

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دوتا از عروسای خالم رشتی هستن ولی جفتشون جهاز چیز چشمگیری نیاوردن حالا نمیدونم رسمشونه یا اونا نیاوردن ولی خودشون میگفتن خیلی بریز وبپاش نمیکنیم مختصر مفید میدیم ولی یکیشون دیگه خیلی مختصر ومفید بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

عزیزم گیلکا خیلی سر مارک گیر نمیدن به کم و زیاد وسایل کار ندارند من تا حالا ندیدم برن خونه تازه عروس در کابینت باز کنن برای دیدن قابلمه و ظرف و ظروف یا به پرده و چیزای دیگه گیر بدن هرچی که در توانت هست بخر به خودت سخت نگیر

نه بابا اصلا چیزی نمیدن

عزیزم این چه حرفیه ما تمام‌خاندانمون جد اندر جد تو رشتن . همه جهیزیه میدن و هرگز دختری بدون جهاز وارد خونه ی شوهر نمیشه چون خیلی تو این مسائل غرور دارن رشتی ها و همچنین  انزلی چی ها . معمولا هم ۴ تیکه گردن دوماد نمیندازن سعی میکنن کامل همه چی رو خودشون تهیه کنن . رو چه حساب این حرف رو زدید!!!

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
عزیزم گیلکا خیلی سر مارک گیر نمیدن به کم و زیاد وسایل کار ندارند من تا حالا ندیدم برن خونه تازه عروس ...

اینکه ثابت شده اس مردم گیلک خوبن،فقط رسوماتو نمیدونم

عزیزمی میشه از رسم و رسوماتون بگین 

نوشتم اگه از اول توافق کردین که یه چیزایی رو داماد بخره که هیچی اگه نه معمولا همه چیز رو عروس میخره میتونی ایرانی بخری ،رسم جهازبینون نداریم اگه کسی بخواد فقط خانواده نزدیک همسرش رو برای چایی و شیرینی دعوت میکنه همین 

عزیزم این چه حرفیه ما تمام‌خاندانمون جد اندر جد تو رشتن . همه جهیزیه میدن و هرگز دختری بدون جهاز وار ...

جاری من که رشتی بود فقط دودست رختخواب دادن بهش بای سرویس ظرف وقابلمه بعدم گفتن ما رسممون هست کم میدیم جاریم مال لشت نشا هست نمیدونم کجای رشته

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
من شمالیم ولی جنوب بزرگ شدم عزیزم جنوبیا یک قلمم به دختر جهیزیه نمیدن .حتی داماد حلقشو باید خودش بگی ...

چندساله ساکن جنوبم گلم میدونم

منظورم گیلانی ها بوده دوستمون گفت گیلانی ها جهیزیه نمیدن درجواب ایشون گفتم اهل کجای گیلانه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴