2777
2789

یه باربهش گفتم توفقط یه بارزندگی میکنی بگردبپوش بهترین غذاهابهترین سفراروبروخودت ازاموالت استفاده کن ولذت ببرمیدونیدچراعذاب وجدان دارم چون ازلقمه خودش میزنه میده به تومن شوهرم خداروشکروضعش خوبه مادرشوهرمم باغ وملک زیادداره ولی بگوهزاری براخودش خرج کنه اصلاخسیس نیس به خواهروبرادروحتی هفت پشت غریبه هم کلی کمک میکنه ولی بخوادخودش استفاده کنه بگویه ذره حتی روزی یه وعده غذامیخوره که مبادابراپسرودخترش کم بمونه من ازین عذاب وجدان دارم که من تورفاه باشم اون ازخودش به خاطرمن وبچه هام بزنه من اینونمیخوام میگم توهم مثل همه ادماحق بهترین چیزاروداری خودمم مادرم به فکربچه هامم ولی این شورمادربودنودراورده همه شب وروزش پسرودخترشه اگه خودش خوب بخوره بپوشه بگرده منم باخیال راحت کیف میکنم لذت میبرم ولی وقتی میبینم ازوقتی عروسش شدم تواین دوازده سال یه روسری یالباس براخودش نمیخره حقیقتادلم نمیادمیگم یه نفرادمی بروبهترین سفرااصلانمیخوادبرای ماچیزی بزاری توخودت یه عمرزحمت کشیدی حقته خودت لذتشوببری منم درکنارهمسرم تلاش میکنم وبدست میارم تاپیکی که زدم همش گفتم عذاب وجدان دارم کسی متوجه نشدمنظورمن چیه بعدم هیچ جوره ازهیچ راهی نمیزاره جبران کنی والاناراحت میشه یه بارهمون حرفای بالاروزدم یه مدت قهربودمیگفت خوشی من اینه بچه هام خوش باشن ولی خب من براخودش گفتم که ازحق خودش برامانزنه🤗🤗🤗الهی خداسایه همه بزرگتراروحفظ کنه من همین که پسرخوبی تربیت کرده پدرومادرم بینهایت دوسش دارن همین دنیابرام باارزش مال دنیابرام مهم نیس مهم اون عشق وعلاقه ای که توزندگیم جریان داره♥️گفتم سوتعبیرنشه فک کنیدمیخوام خدانکرده فخرفروشی کنم هیچکسی ازکسی بالاتروبهترنیس ♥️ 

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خب شما براش خرید کن .تفریج ببرش ...اون دیگه تغییر نمیکنه و حاضر نیست برای خودش کاری کنه

میده به کسی اصلاخودش استفاده نمیکنه

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خوش قلب و دست بخشنده داره، خدا بهش میده

اره ولی اصلاخودش استفاده نمیکنه هیچی

اسی یه چی میگم قبول کن اون برا تو نیست مه اینکارارو میکنه برا پسرشه اول بعد نوه هاش تو هم لزومی نداره چیزی بهش بگی چند سال دیگه به حرف من میرسی

منم مثل تو بودم برا مادرشوهرم دقیقا حرفای تو رو بهش میزدم دلواپسش بودم اکر سبزی خوردنم برامون میخرید عذاب وجدان داشتم بعد ها فهمیدم من هیچ ارزشی براش ندارم مهم پ سرشه تو هم زیادهروی نکن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اسی یه چی میگم قبول کن اون برا تو نیست مه اینکارارو میکنه برا پسرشه اول بعد نوه هاش تو هم لزومی ندار ...

من مهم نیستم مهم خودشه منکه برام مهم نیس به خاطرمن باشه بلاخره منم استفاده میکنم

عزیزم این توی داشته که خودشو بی ارزش میدونه خودمم تا حدی این شخصیت و دارم خیلی سخت قابل تغییر باشه

اره سخت وغیرقابل تغییر

رفتار یه که از بچگی با اون فرد شده و توی وجودش بی ارزش بودن نهادینه شده

نه توبنددنیانیس براش مهم نیس لباس زرق وبرق وشکم وتفریح که نیازوحق طبیعی هرادم

خوب طمعی نداره، شوهرش خوب بوده، جوونی استفاده کرده، الان چشمی به دنیا نداره

نه باباشوهرش توجوونی مرده