2777
2789
عنوان

اسکرین شات پیام هام به شوهرم 📸به خاطر کاری ک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت طول و عرض و پهنا رو ببین من مثه بعضیا مثه گاو نیستم💔

طول و عرض خود سگش چطوره؟

بهش بگو اندام رو میشه درست کردم اما عقل،شعور و شخصیت اگ از قبل درست نشه هیچوقت درست نمیشه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

فریبا اندام مناسبی داره بقیه مسخره می‌کنه ،؟

رژیم گرفت لاغر کرد و چون شوهرش پولداره خب قاعدتا مغزیجات و میوه و ..... رژیم خاصی داره ک من نمیتونم داشته باشم

یا مثلا یه انگشتر شوهرش خریده بود و یه گوشی

بخدا بقیه میفهمیدن 

تا میرعتم خونه مادرشوهرم میگفتن آماده باش داره میاد بکنه تو چشم تو انگشتر و گوشی رو 

در صورتی ک خب واقعا واسه من مهم نبود و اون موقع خودم میخواستم گوشی ۱۱۰۰ داشته باشم 

💔

رژیم گرفت لاغر کرد و چون شوهرش پولداره خب قاعدتا مغزیجات و میوه و ..... رژیم خاصی داره ک من نمیتونم ...

سعی کن ازشون فاصله بگیری و اصلا رفت آمد نکنی معلومه تازه به دوران رسیدس

استارتر به نظرم تعریف کنی بهتره نی نی سایت لفظی میخواد گویا، رفته رو ناز کردن

شوهرم ب دخترم که ۶ سالشه گفته بود زنگ بزنه مادرشوهرم بگه بیاد خونمون مادرشوهرمم گفته بوده نمیام

و شوهرم به دخترم گفته بوده ب مامانت نگیا اگه گفتی میزنمت 

💔

طول و عرض خود سگش چطوره؟بهش بگو اندام رو میشه درست کردم اما عقل،شعور و شخصیت اگ از قبل درست نشه هیچو ...

من ۲ ساله قطع رابطم 

من هیچی نمیگفتم 

خیلی اذیتم کردن خیلییییی

کاش اسکرین شات هام بیاد قشنگ متوجه میشید جریان چیه 

💔