2777
2789
خودت تاحالا مورچه نکشتی،خدا دیگه واسه همچی چیزایی مجازات نمیکنه ..بابا بچه بودیم قبل مدرسه بریم ..ب ...

بچه های دور و اطرافتون از کجا فرار کردن که به صورت غریزی حیوون میکشن؟ بسه حداقل خجالت بکش و دیگه ریپلای نکن

شاخ در نیار عزیزم ..قدیما واقعا یه چیزایی میگفتن راست بوده من خودم تجربه ش و داشتم ..قورباغه هم میبس ...

یبارم امتحان میکردین می دیدین بدون بستن قورباغه بیچاره هم کم کم زگیل خشک میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبارم امتحان میکردین می دیدین بدون بستن قورباغه بیچاره هم کم کم زگیل خشک میشد

ببخشید قبل اینکه مدرسه برم اینقد عقل و فکر نداشتم باید میومدم از تو میپرسیدم ..خودت نکش واسه یه قورباغه ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

باید یکی یکی بگم سنم چقد بوده اونموقع بیسوادها ..پستامو بخون ...حالا واسه یه قورباغه ..خودتون و نکش ...

برای یه قورباغه نیست

شما الان در این سن دارید از نظریه بستن  قورباغه به درخت برای درمان زگیل دفاع میکنید 

توی جنگ آدمها مردن ولی نه برای زگیل دست بقیه

کسی از کشتار اونا هم دفاع نکرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

احمق ..ریپ نزن ..من بچه بودم قبل مدرسه برم

پس اگر بچه بودی نگو راسته و بهش باور دارم و بیخود ترویجش بده

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه های دور و اطرافتون از کجا فرار کردن که به صورت غریزی حیوون میکشن؟ بسه حداقل خجالت بکش و دیگه ریپ ...

خفه بابا ..خوب کاری کردم اصلا  ..بتوچه ..تو اومدی رو پست من ریپ زدی 🤣🤣🤣😂خودت به خودت یه نگاه بنداز لابد خودت فرشته ای 🤣🤣🤣من بچگی هر کار کردم خوب کاری کردم به کسی مربوط نیست حتی به تو

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بله بچه بودم مورچه کشتم ولی الان عقلم میرسه نمیام بگم کارم درست بود!شما اومدی میگی خرافه نیست و قدیم ...

دقیقا میاد میگه اونموقع بچه بودم

خب اونموقع بچه بودی الان که نیستی پس چرا میگی قدیمیا درست می گفتن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خفه بابا ..خوب کاری کردم اصلا ..بتوچه ..تو اومدی رو پست من ریپ زدی 🤣🤣🤣😂خودت به خودت یه نگاه بند ...

برای درمان بی ادبی باید کدوم حیوان بیچاره رو به درخت بست؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی