2777
2789

این دنیا کلی امتحان میشی به واسطه فرزند همسر پدر مادر و سلامتی و مالی   طبیعتا تو این امتحانات گاهی صبرتو از دست میدی و دچار گناه میشی بعد میری اون دنیا به خاطر همون امتحاناتی که خدا ازت کرده و تو دچار گناه شدی عذاب میشی خب اگه آدمیزاد نه این دنیا رو بخواد نه اون دنیا رو چیکار باید کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زندگی رو دوست ندارم ولی از بعد تاپیک دایی دیگه از مرگ هم وحشت دارم نمیدونم باید چی از خدا بخوام😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

و منی که دوست دارم خدا مثل حضرت نوح بهم عمر 900 ساله بدهچیه این دنیای به این قشنگی رو زود ول کنی بری ...

کجاش قشنگه تو دنیایی که قراره از دست دادن پدر و مادر و همسر و کلی مسائل سلامتی و مالی رو ببینی قشنگه؟