2777
2789

بچه ها کسایی که فیزیک دوازدهم رو قبلا خوندین 

میشه بگین کدوم فصل ها زمان بیشتری میبرن و کدوم ها کم تر و کدوما راحت ترن چون واسه برنامه ریزیم باید بدونم 

فقط من رشتم ریاضیه و فصل هامون میشه :

حرکت بر خط راست 

دینامیک و حرکت دایره ای 

نوسان و موج 

برهم کنش های موج 

آشنایی با فیزیک اتمی 

آشنایی با فیزیک هسته ای

تجربی ام

حرکت کلا معروفه به پر مسئله و پر تیپ بودنش و میگن زمان میبره 

بعدش دینامیک 

بعدش نوسان، نوسان و میگن با اینکه حجمش زیاده ولی سوالاش و فرمول هاش راحته 

فیزیک اتمی ما داریم، هسته اتم اینچیزا بود ،اب خوردن بود

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسیی

ببین تو گفتی دوتا فصل اتمی و هسته ای داری

ما تجربی، یک فصل داریم که راجب اتم و هسته اس

بر اون اساس من گفتم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم رشتم ریاضیه امسال فارق التحصیل شدم به نظرم برای هر کسی متفاوته ، چون بعضی از فصل ها با اینکه برای بقیه سخت بود ولی چون بهشون علاقه داشتم زودتر تمومشون کردم ، میتوانی از روی بارم بندی بفهمی کدوم فصل ها مهمتر  و طولانی تره 

ولی برای من به ترتیب هرچه جلوتر می‌گذشت فصل ها راحت تر میشد یعنی فصل حرکت شناسی برام سنگین ترین بود و دوفصل آخر خیلی زود تمام شدن 

ولی توصیه من به تو چه برای نهایی چه کنکور اینه که خواست به حفظیات باشه و همیشه هم مرور کن چون خودم فیزیک رو خیلی خوب می‌خواندم ولی بعد یک ماه بیشترش یادم می رفت 

موفق باشی

منم رشتم ریاضیه امسال فارق التحصیل شدم به نظرم برای هر کسی متفاوته ، چون بعضی از فصل ها با اینکه برا ...

مرسی عزیزم منم میدونم متفاوته اما من چون باید تو برنامم مشخص کنم تایم تغریبی رو 

مثلا ۱ هفته این فصل ۲ هفته اون فصل اینطوری 

باید تغریبا بدونم چجوری هست 

مرسی عزیزم منم میدونم متفاوته اما من چون باید تو برنامم مشخص کنم تایم تغریبی رو مثلا ۱ هفته این فصل ...

خوب بنظرم فصل اول بیشترین زمان و هرچه به آخر میری کمترش کن ، میتوانی از صفحات کتاب درسی هم استفاده کنی برای تایم تقریبی ، زیادم نگران نباش اگه الان تایمی که می‌زاری  اینور و تون ور بشه بعداً برای مرور دیگه خودت دستت میاد که هر فصل چقدر لازمه وقت بزاری