من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان من بی پولم بی پولی رو خمه چی تاثیر میذاره میخام برم سر کار دیسک گردنو کمر دارم با کوچیک ترین فعالیت دردای وحشتناک میگیرم موندم چکار کنم خدا چ چاره ای برا وضعیت من داره اخه
دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
الان من بی پولم بی پولی رو خمه چی تاثیر میذاره میخام برم سر کار دیسک گردنو کمر دارم با کوچیک ترین ف ...
ای وای چه بد چرا اینطوری شدی؟
اول گردن و کمرتو درمان کن
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
الان من بی پولم بی پولی رو خمه چی تاثیر میذاره میخام برم سر کار دیسک گردنو کمر دارم با کوچیک ترین ف ...
هر چند همینم هزینه بره
نمیشه از کسی قرض کنی و بعدا بهش بدی؟