2777
2789
عنوان

چه جوری از خدا توقعی نداشته باشم

119 بازدید | 9 پست

؟ من اگه از روز اول توقعی نداشتم این حالو روزم نبود بدبختی اینه از خدا توقع دارم کمکم کنه کاری برام‌بکنه که نمیکنه این توقع منم قطع نمیشه نمدونم‌چرا

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خودتم قدمی درراستای خواستت برمیداری؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم قدمی درراستای خواستت برمیداری؟

الان من بی پولم‌ بی پولی رو خمه چی تاثیر میذاره میخام برم سر کار دیسک گردنو کمر دارم با کوچیک ترین فعالیت دردای وحشتناک میگیرم موندم چکار کنم خدا چ چاره ای برا وضعیت من داره اخه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

شکر گزاره چیزایی که داده باش خدا نعمتت افزون کند

شکر چی کنم نه خونه داده ن ماشین نه پول نه خانواده بچه طلاقم...سلامتیم تو ۲۵ سالگی دیسک کمرو گردن دارم نمیتونم برم سر کار شکر چی کنم شما بگو

فعلا این مرحله رو باید رد کنی بعدا خیلی پخته تر میتونی در مورد زندگیت و خودت نظر بدی و تصمیم بگیری ا ...

رد نمیشه

الان من بی پولم‌ بی پولی رو خمه چی تاثیر میذاره میخام برم سر کار دیسک گردنو کمر دارم با کوچیک ترین ف ...

ای وای چه بد چرا اینطوری شدی؟

اول گردن و کمرتو درمان کن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان من بی پولم‌ بی پولی رو خمه چی تاثیر میذاره میخام برم سر کار دیسک گردنو کمر دارم با کوچیک ترین ف ...

هر چند همینم هزینه بره 

نمیشه از کسی قرض کنی و بعدا بهش بدی؟