2777
2789
عنوان

گذشته تلخی ک باهمسرم داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار به حساب بی تجربگیش و تموم کن تلخ نکن کارم خودت و همسرت رو

آخه الانم بهش بخام محبت کنم فقط طردم میکنه روی خوش نشونم نمیده بعدبازنی ک دوست بوده بهش گفته زنم اصلادوسم نداره بهم توجه ومحبت نمیکنه

نمیدونم واقعاچی بگم حس میکنم بیماره

آخه اینجوری خودت تجربه مادری دوباره و داشتن خواهر برادر و از بچت می گیری

حالا مادری کردن جز بیخوابی و اعصاب خوردی و چی داره مگه مدال داره؟؟ بچه هم میخوام تک باشه با این شرایط بد لااقل همه چی براش فراهم باشه تو این گرونی حسرت چیزی به دلش نمونه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

همه ی ما تو گذشته کارایی کردیم که الان بهش فکر میکنیم پشیمونیم یا از سر بچگی بود.شوهر دوست منم موقع بچه اولشون حتی جاشو هم جدا کرد که صدای بچه بیدارش نکنه بچه هم رفلاکس و اینا داشت تا خود صبح تو بغل دوستم سرپا میبرد و میاورد شوهرش فقط وقتی اروم بود میگرفتش درحد ده دقیقه.دوستمم نبخشیدش تا ۹ سالش شد این بچش شوهرش خیلی بهتر از قبل شد الان یه بچه دیگه اورد شوهرش اینقدر دور خودشو بچه میره ومیاد و اهمیت میده کلا قابل مقایسه با قبلش نیست.اونم بچه بود نمیدونست اون جا خوابیدن به زنش اسیب میزنه و کینه میشه

شما هم سر بارداری؟

آره سر بارداری بهم تهمت زد . کتک زد . از خونه منو انداخت بیرون 

وقتی هم دنیا اومد سر مریضی بچه و غذا نخوردنش خیلی اذیتم کرد 

همیشه و همه جا آه و نفرینم پشتشه .. هیچ وقت نمیبخشمش 

دلم اصلا براش نمیسوزه ‌‌ تا میتونم خرج میکنم و بریز و بپاش یه روزم استراحت نداره از بس کار میکنه  خواب و خوراک نداره اما ب درک 

حقشه من دلسوزش نیستم بدجور کینه ایم

😐🚬

حالا مادری کردن جز بیخوابی و اعصاب خوردی و چی داره مگه مدال داره؟؟ بچه هم میخوام تک باشه با این شرای ...

آها اگه خودتم دوست نداری یه بحث دیگه است عزیزم حق داری 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چی بگم خاهر

برای خودت وقت بگذار می‌دونم عزیزم که چقدر یاد گذشته گاها سنگین اما تو آینده تو فدای گذشته ایی می‌کنی که دیگه نمیتونی در تغییرش دخیل باشی پس آینده تو دست بگیر