2777
2789
عنوان

گذشته تلخی ک باهمسرم داشتم

497 بازدید | 48 پست

روچطورفراموش کنم؟؟

هرباریادکاراش میفتم گریه میکنم بخاطرهمون کارای بدش نمیتونم باهاش خوب باشم واقعاخیلی تلاش کردم ولی بازگاهی یادحرفاوکاراش میفتم 

مثلاامروز یادم اومدحامله بودم یاموقع زایمان دردداشتم ییارنگف خوبی یبارنگف چته یباردکترمنونبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته ها گذشته 

اگه الان بهتر شده تو هم فراموش کن حداقل خودت آسیب نمی‌بینی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دو تا راه داری یا هی یاد آواری کنی و زندگیتو تلخ و جهنم کنی یا فراموش کنی و ببخشی و با آرامش زندگی کنی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
فراموش نمیشه من که نتونستم ببخشم و کاری کردم ارزوی بچه بعدی رو به گور ببره

آخه اینجوری خودت تجربه مادری دوباره و داشتن خواهر برادر و از بچت می گیری 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش