2777
2789

اینکه میگن تو ایران بازار کار نداره درسته ؟ 

برای مطب زدن به سرمایه زیادی لازم داری ؟ 

روانشناسی بالینی بهتره یا عمومی یا خانواده و جوان و ....

بعد روانشناسی بیشتر توی زندگیت تاثیر میذاره یا روانپزشکی ؟ 

بعد آدم افسرده نمیشه از گوش دادن به غصه آدم ها ؟ چون آدم هر چقدرم علاقه داشته باشه بنظرم شاید زده شه ؟ 

بعد روانشناسی از تجربی قبولیش راحت تره یا انسانی ( هر چند انتخابمو کرده بودم )

ممنون میشم پاسخ بدید 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

فکر کنم برای تاسیس مطب نیاز به تخصص روانپزشکی داری برای روانشناسی میتونی فقط دفتر بزنی مثل مشاوره ها و ... باید پروانه بگیری

از تجربی میرن روانپزشکی

از انسانی میرن روانشناسی

روانپزشکی یک مرتبه بالاتر از روانشناسی هست چون پزشکی + روانشناسیه

بازار کار روانپزشک بهتره روانشناس فکر کنم زیاد جالب نیست

Stay hungry stay foolish

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالینی من رفتم از استاد دانشگاه پرسیدم

بله میتونی مطب بزنی 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بله سرمایه زیاد لازم ..الان خیلی ها جمع کردن دیگه مطب هزینه ها بالاست و مراجع هم کمتر شده اوضاع اقتصادی جالب نیست...و فارغ التحصیل و خروجی خیلی زیاد داره و خیلی هام کار ندارن... کلا دنگ و فنگش خیلی زیاده

فکر کنم برای تاسیس مطب نیاز به تخصص روانپزشکی داری برای روانشناسی میتونی فقط دفتر بزنی مثل مشاوره ها ...

عزیزم روانشناسی شناوره و از سه رشته تجربی ریاضی انسانی میشه رفت 

روانپزشکی که کلا بحثش جداست اول باید ۷ سال پزشکی عمومی بخونی ۴ سال تخصص روان دوسال طرح و ....

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

عزیزم روانشناسی شناوره و از سه رشته تجربی ریاضی انسانی میشه رفت روانپزشکی که کلا بحثش جداست اول باید ...

بله درسته منظورم رایج ترش بود معمولا ورودی از رشته انسانی برای روانشناسی بیشتره و راحت تره کمتر کسی از ریاضی میره روانشناسی

درباره ی روانپزشکی هم کاملا حق با شماست بخاطر همین گفتم کامل تره چون یه پزشک متخصص هستی قطعا از کسی که روانشناس خالی تره رتبه و جایگاه بالاتری داری

خب 7 سال پزشکی عمومی بخونی بعد روانپزشک بشی هم استخدام بیمارستان میشی هم مجوز تاسیس مطب میگیری هم مزاییای دیگه عملا این روش آینده بهتری داره

Stay hungry stay foolish

من بالینی میخونم واقعا پشیمونم انقدر جعیت زیاده اصلا امید ندارم بتونم درامد داشته باشم

واقعا؟🤩

عشقم میشه یکم درموردش توضیح بدی و راهنمایی کنی واقعا نیاز دارم بوس 

درمورد رشته بگو 

ایا روحیه حساس به دردش میخوره ؟ 

و اینکه درساش با زندگی واقعی و چیزایی که فکر می‌کنیم درساشه فرق داره ؟ 

سخته ؟ 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

واقعا؟🤩عشقم میشه یکم درموردش توضیح بدی و راهنمایی کنی واقعا نیاز دارم بوس درمورد رشته بگو ایا روحیه ...

ببین اگه روحیه حساس داری این کار برات عذاب میشه چون مدام با رنج و‌ناراحتی مردم سروکار داری

برای من درساش شیرینه اما بااین اوضاع کار میگم کاش به مطالعه خودم اکتفا میکردم و‌ب عنوان رشته و‌شغل بهش نگاه نمیکردم

♥️♥️

روانپزشکی و روانشناسی به هم ارجحیت ندارن، روانپزشک کارش تجویز داروعه فقط بدون روان درمانی، روانشناس ...

عجیب ترین تعریف ها درباره ی رشته های مختلف رو آدم توی نی نی سایت پیدا میکنه خخخخ

یعنی روانپزشک تنها تفاوتش اینه که میتونه دارو تجویز کنه؟ 

Stay hungry stay foolish

فکر کنم برای تاسیس مطب نیاز به تخصص روانپزشکی داری برای روانشناسی میتونی فقط دفتر بزنی مثل مشاوره ها ...

ارتباطی نداره، پروانه سازمان نظام روانشناسی داشته باشی با مقطع ارشد میتونی مطب بزنی، ارتباطی به روانپزشکی یا روانشناسی نداره،  منتها قوانین پروانه سازمان نظام در حال تغییر هست هر چند وقت یکبار ، گاهی دو مقطع مرتبط پشت هم نیازه، گاهی در صورت تغییر رشته، مدرک دکتری روانشناسی، 

اما عملا کار روان درمانی خیلی سخت تره و درآمدش هم کمتر به نسبت سختیش ، روانپزشک فقط داروی اعصاب روان تجویز می‌کنه ، روان درمانی انجام نمبده، البته که در بعضی کشورها با گذراندن دوره روانشناس ها هم اجازه تجویز دارو دارن نه در ایران البته

روانپزشکی و روانشناسی به هم ارجحیت ندارن، روانپزشک کارش تجویز داروعه فقط بدون روان درمانی، روانشناس ...

میدونم

ولی میگم کلا رشته خوبیه یا نه 

برای مطب سرمایه خیلی میخواد ....

ولی من علاقه دارم ولی فکر کنم بازار خوبی نداشته باشه ودرساش با اون چیزی که فکر میکنم فرق داشته باشه 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀