2777
2789

اول یه دونه اندازه نوک انگشت روی ساق پاش بود

بعد کم کم اندازه نقطه های خیلی ریز روی اون پکی پاش و دستش زده😭😭

دکتر اطفال خودش بردم گفت شاید قارچه پماد داد خوب نشد رفتم دکترپوست از خشکیه پوسته تاکریل و لوسیون بدن داد ولی نقطه های ریز خیلی هی دارن زیاد میشن😭

از خشکی عزیزم،پسر منم هوا که رو به سردی میره اینجوری میشه،منم اوایل چقدر گریه کردم دکتر گفت حتما ضد ...

جدی میگی؟تروخدااا😭😭😭بچت چندسالشه؟آخه من یک هفتس لوسیون میزنم جای اینکه کمتر بشه. بیشتر میشههه

ولی میگم که همشون اندازه نقطه های سفیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم من چندروز تو سایت نبودم،بچت بهتر شد؟

والا میگم‌که بردم‌دکتر پوست لوسیون و شامپو بدن  و دوتا پماد داد یکی‌تاکریل اون‌یکی‌اسمش نمیدونم‌چیه

گفت هفته‌ای یکبار حموم‌میبری بعدش لوسیون میزنی و پمادهاهم روزی یکبار

ولی با وجود اینا بازم دو‌سه تا لک‌دیگه اضافه شده

شما لوسیون و شروع کردی‌لک‌ها دیگه بیشتر نشدن؟

دکتر پوست خودش متوجه میشه چیه وقتی میگه از خشکی حتما از خشکی بازم اگه تا یکی دوماه دیگه دیدی بهتر نش ...

چهار آبان جای دیگه هم‌نوبت‌داره

من میگم‌اگه از خشکی بود‌چرا باز داره بیشتر میشه؟

شما عکس از لکه های بچت نداری؟کامل سفید‌بودن یا یه درجه‌روشن تر از پوست؟

دختر من فقط یکسالشه اول روی پاش یه لک اندازه نوک انگشت زد

بعد‌جاهای دیگه بدنش زد اندازه یه نقطه ریزن

ولی دو‌سه روز پیش دیدم وسط قفسه سینش هم یکی‌بزرگ زده یرای بچه شماهم همه جا میزد؟

چهار آبان جای دیگه هم‌نوبت‌دارهمن میگم‌اگه از خشکی بود‌چرا باز داره بیشتر میشه؟شما عکس از لکه های بچ ...

واسه بچه ی من حدود ۶/۷سال پیش بود عکس ندارم،ولی طول کشید تابره،بچه ی شما به پروتئین گاوی حساسیت نداره؟یا به لبنیات؟

نه آزمایشم داده

آجی ببخشید زیاد سوال میکنم

میگم بچه شما لوسیون رو شروع کرد دیگه هیچ لکه ای زیاد نشد؟من فقط میگم چرا من یک هفته زدم باز یه لک جدید دیدم