2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

140 بازدید | 7 پست

می‌رفتید دانشگاه به

رشته

ای که دوست ندارید یا پشت میموندید با اینکه سه ساله دارید کنکور میدید و درواقع دو ساله پشت و کنکورید و نتونستید تغیر بدید  و میخواید معلم بگیرید شاید اینطوری شد 

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سن مهم نیست من الان بعد سه تا بچه میخوام فوق لیسانس بخونم.

این سن یه دره 

میترسم از تکرار اون وضعیت از اون تراز ها میترسم اوضاع روحیم مناسب نیست اصلا امیدی به خودم حس نمیکنم 

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

سعی کن فشار روحیت رو کم کنی مثلا همزمان سرکار برو.من خودم الان شاغلم و سه تا بچه دارم و دوست دارم دا ...

سرکار رو بابام اینطوری نمیزاره 

یعنی برم دانشگاه همزمان شروع کنم بخونم؟