2777
2789

همیشه آرزو داشتم یه خواهر داشتم ۴ تا داداش دارم اصلا نمیگن مرده ای یا زنده 

ولی دور ورم خواهرا خیلی صمیمی ان

آرزوم بود دخترم حداقل یه خواهر داشته باشه اونم از شانس گندم دومی پسر شد

اصلا نمیخوام قبول کنم نمیتونم

من اصلا بچه دوم نمیخواستم بخاطر دخترم نگه داشتم حداقل چی میشد دختر میشد

این همه ادم تو این سایت برای پسر له له میزنن میلیون خرج میکنن آخرم بچشون دختر میشه چی میشد بچه منم دختر بشه به آرزوم برسم

الان دیکه بعد مرگمم دستم بیرون قبره بخاطر دخترم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

میشه برای ازدواج من دعا کنید 😭😭😭😭😭😭سنم زیادشده تروخدا دعا کنید 😭😭نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 

27سالمه یعنی دیگه میشه؟😭😭خیلی دوست داشتم 22سالگی ازدواج کنم سنم خیلی زیاد شده؟

😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش گریه میکنم ناراحتم

لطفا نیایین نگین تربیت کن و این حرفا 

برای پسرا تربیت کشکه تا چیز زنشون رو ببینن خواهر براد  که صحله جدو آبادم فراموش میکنن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

میشه برای ازدواج من دعا کنید 😭😭😭😭😭😭سنم زیادشده تروخدا دعا کنید 😭😭نمیدونم اصلا میتونم ازدواج ...

😐😐🙄🙄🙄

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

😐

چیکار کنم دوست داشتم آرزوم بود

میشه برای ازدواج من دعا کنید 😭😭😭😭😭😭سنم زیادشده تروخدا دعا کنید 😭😭نمیدونم اصلا میتونم ازدواج ...

اینبار گزارشت و میزنم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
برات چند تا مثال بزنم که بهترین رفیق،برادر پدر مشاور یه دختر ،،داداشش بوده

بیخیال تو رو خدا چرا من نمیبینم این همه خودم برادر دارم پس  خاله دارم پسر دایی پسر عمو پسر همه برادر شوهر همه مثل یه تیکه آشغال خواهرا رو دور ریختن