آتیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3057 عنوان صاف کردن شکم بعد از 40 سالگی 119 بازدید | 13 پست چقدر سخته بعد از 40 سال شکم رو کوچیک کنیمن رژیم گرفتم برنج و نون خیلی کم میخورمورزش هم دراز نشست خوبه که میترسم کمرم آسیب ببینهیه حرکت ایستاده تو اینستا دیدم اونو میزنماصلا فایده نداره خیلی رو مخمه این شکمکسی تجربه ای داره؟ دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم 1404/07/22 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناراحتمممممممممممممم عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1138 میشه برای ازدواج من دعا کنید 😭😭😭😭😭😭سنم زیادشده تروخدا دعا کنید 😭😭نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 27سالمه یعنی دیگه میشه؟😭😭خیلی دوست داشتم 22سالگی ازدواج کنم
bestlady عضویت: 1394/05/25 تعداد پست: 20842 شکم با ورزش اب نمیشه ...شکم فقط تو اشپزخونه و کم خوردن نون و برنج و روغن و هله هوله اب میشع
آتیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3057 من ۱۹ سالمه شکم دارم بنظرتون با رژیم شکمم بره ؟ تو سن کم راحتهالبته من اون موقع خیلی لاغر بودم تجربه ای نداشتم دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36164 دراز نشست خیلی وقته منسوخ شده ورزش هم باید حداقل هفته ای ۴ روز ورزش کنی بالای یک ساعت جوری که ضربان قلب بره بالا و عرق کنی اون ورزشی که شما دیدی تو اینستا که یه دونه حرکت هست وقتی فایده داره که حسابی ورزش کرده باشی عرق کرده باشی و بعد حرکات شکم بزنی وگرنه اصلا فایده نداره
آتیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3057 شکم با ورزش اب نمیشه ...شکم فقط تو اشپزخونه و کم خوردن نون و برنج و روغن و هله هوله اب میشع دو ماهه خیلی کم میخورم آخه دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
آتیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3057 دراز نشست خیلی وقته منسوخ شده ورزش هم باید حداقل هفته ای ۴ روز ورزش کنی بالای یک ساعت جوری که ضربان ... ورزش هوازی؟میخوام باشگاه ثبت نام کنم چی ثبت نام کنم بهتره؟ دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36164 ورزش هوازی؟میخوام باشگاه ثبت نام کنم چی ثبت نام کنم بهتره؟ هوازی و قدرتی با هم ...اصلا تو علم جدید ورزش اینقد که ورزشهای قدرتی مثل وزنه زدن مهم هست و اثر داره هوازی نداره بنظر من بدنسازی عالیه ..تی ار ایکس خوبه ولی هیچی مثل بدنسازی نمیتونه بدن رو فرم بده
آتیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3057 هوازی و قدرتی با هم ...اصلا تو علم جدید ورزش اینقد که ورزشهای قدرتی مثل وزنه زدن مهم هست و اثر داره ... اها ببخشید اینقدر سوال میپرسم من یه دوره میرفتم یوگای مقاومتی و انعطافی روی حرکات سخت یوگا کار میشد اون رو خوبه ادامه بدم؟ دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36164 اها ببخشید اینقدر سوال میپرسم من یه دوره میرفتم یوگای مقاومتی و انعطافی روی حرکات سخت یوگا کار میشد ... خواهش میکنم عزیزم آره یوگا هم خیلی خوبه
آتیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3057 افتادگی شکم هم داری؟ در این حد نه دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
snya_jn عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 145 من ۱۹ سالمه شکم دارم بنظرتون با رژیم شکمم بره ؟ راهی امتحان کردی؟