2777
2789
عنوان

تو بارداری طبیعیه دیگ شوهرمونو دوست نداشته باشیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما خوبید منی مورد شنیدم خانمه مثل دیوانها میشده اونقدر چرت و پرت میگفته که انگار عقلشو از دست ...

کلا تو بارداری حال خانما دست خودشون نیست واقعا... من خودم الان تو بارداریم الکی ناراحت میشم و کلی گریه می کنم اصلا خودمم متوجه ام غیر عادی شدم. تازه خدا بخیر کنه اولاشم هنوز🤦🏻

منم همینجور بودم از صبح مشکلی نداشتم میومد خونه اوق میزدم میگف از صبح همینجوری منم واسه اینکه ناراحت ...

😄😁

وای دقیقا طی روز سر حالم میاد خونه همچون افسرده های خیلی هاد میشینم ی گوشه دور مجسمه تا خوابم ببره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کلا تو بارداری حال خانما دست خودشون نیست واقعا... من خودم الان تو بارداریم الکی ناراحت میشم و کلی گر ...

منم باردارم و  پری شب از همسرم ی میوه خواستم بیچاره همون لحظه درجا پاشد بره بخره چند دقه که طول کشید تا لباس بپوشه به پهنای صورت اشک میریختم. بیچاره ترسیده بود. 😅😅 میدویید. هی زنگ میزد. بنده خدا ساعت یازدهشب خیابونارو میگشت 

خب ادم تو بارداری صد برابر حساس تر میشه.همسرت همراه هست؟باهاش صحبت کن بگو احساست رو.بعد اومدن بچه با ...

من خیلییی حساس شدم یعنی عجیب در حدی ک ی بار اب گفتم بیاره لیوانومحکم گذاشت زمین جلوم گریم بند نمیومد 

میدونه اینجوری شدم ولی خیلی رعایت نمیکنه البته حقم میدم خسته میشه حوصله نداره دیگ رعایت کنه اولا بیشتر هوامو داشت دیگ نه ولی 

بخاطر هورموناست من برعکس وابسته تر شدم همش دوست دارم بچسبم بهش 😂شوهر میگه همه زنا به شوهرشون ویار م ...

اخی😅🥰

حالا شما خوبید منی مورد شنیدم خانمه مثل دیوانها میشده اونقدر چرت و پرت میگفته که انگار عقلشو از دست ...

وای یکی از فامیلامون اینجور شده بود بخاطر افسردگی زیاد خیلی حالش بد شد بنده خدا 

منم باردارم و پری شب از همسرم ی میوه خواستم بیچاره همون لحظه درجا پاشد بره بخره چند دقه که طول کشید ...

ای وای 🤣😅

وای خداروشکر خانواده شوهر نمیبینم حد اقل این وسط 😆😅

من باهاشون زندگی میکنم😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم