2777
2789
عنوان

تو بارداری طبیعیه دیگ شوهرمونو دوست نداشته باشیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست
اگه تا قبل بارداری این حالتو نداشتی مربوط به هورمونات میشه

اره حتی تا اوایل بارداریم خوب بودیم یکی دوماهیه اینجوریم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجور بودم از صبح مشکلی نداشتم میومد خونه اوق میزدم میگف از صبح همینجوری منم واسه اینکه ناراحت نشه میگفتم آره ینی باورت نمیشه حتی وقتی زنگم میزد شمارشو روی صفحه گوشیم میدیدم حالت تهوع بهم دست میداد

یعنی بعدا دوباره مثل قبل میشیم من یددم بعد زایمان زن و شوهرا خیلی از هم دور ترم میشن

خب ادم تو بارداری صد برابر حساس تر میشه.همسرت همراه هست؟باهاش صحبت کن بگو احساست رو.بعد اومدن بچه باید هردو جوری مدیریت کنین که بینتون فاصله نیافته.همسرت خیلی مهمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

آره من ویارشوهرومادرشوهرموداشتم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بخاطر هورموناست من برعکس وابسته تر شدم همش دوست دارم بچسبم بهش 😂شوهر میگه همه زنا به شوهرشون ویار میگیرن تو برعکس شدی تا سر کوچه می‌خوام برم میگی نرو 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اره 🥺

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بخاطر هورموناس. برامن کاملا برعکسه. اونقدر وابستش میشم که بدون اون حس خفگی میکنم. و بعد زایمان هم کم ...

در کنار اینک دوسش ندارم نباشه استرس میگیرم نمیدونم مغزم قاطی کرده اصلا 

میرم خونه مامانم میمونم چون شوهزم نیست پنیک میشم باید برگردم خونه خودم میام خونه خوشم نمیاد بیاد نزدیکم و خیلی سرد و بد اخلاق رفتار میکنم خودمم نمیدونم چم شده😁

منم فکر می کنم مثل استارتر شدم🤦🏻

حالا شما خوبید منی مورد شنیدم خانمه مثل دیوانها میشده اونقدر چرت و پرت میگفته که انگار عقلشو از دست میده و بعد زایمان تا مدتها شرمندگی حرفایی که به پدرشوهرو اقوام میزده رو میکشیده. کلا هورمونای زنا چیز عجیب و غریب هست. 

وای بدترین ویار همینه دوس ندارم داشته باشم اگه از شوهرم بدم بیاد دیگه کی بیاد مراقبم باشه اهههه 😫😂 ...

از دور مراقبت کنن😄

من برعکس خیلی خیلی بیشتر دوستم داشتم ولی از زمان به دنیا اومدن پسرم کاملا برعکس شد خیلی دوست داشتم ک ...

این بعد زایمان چیه که همه اینجوری میشن  انگار ی شکاف و فاصله زیادی بین زن وشوهر می افته 🥲