2777
2789

یه هدیه واسش بخر،حالا مادرشوهر من فقط میکنه فرض کن آخرین بار مشتری شوهرم یه جعبه نبات واسمون آورد،این تا اومد خونم ازش برد هر سریم زنگ میزنه نبات بیار😂خودش جعبه جعبه چندکیلویی میخره همیشه،از یه نبات نگذشت🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هدیه واسش بخر،حالا مادرشوهر من فقط میکنه فرض کن آخرین بار مشتری شوهرم یه جعبه نبات واسمون آورد،ای ...

این اینقدعزت نفس داره که نگواصلاچیزی قبول نمیکنه به هیچ وجه من عذاب وجدانم برااینه خودش نمیخوره میده والااگه خودش بخوره ادم ازگلوش پایین میره

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خداروشکر ی عروس و مادرشوهر خوب دیدیم تو ایم سایت. خدا حفظت کنه. توهم میتونی یا پختن همون کیک. کادو براش جبران کنی و اینکه تا میتونی بهش محبت کن. 

خدا هر دوتون رو حفظ کنه از چشم بد

دقیقا مثل مادر شوهر من، که بری خونش گرسنه میمونی 😆😅

ببین هرکی یه اخلاقی داره مادرشوهرمن شاغل وقت دعوتی واینانداره شایدسالی یه بارولی عوضش خیلی زیادمیده وقتی میری یامیفرسته 

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

اگر وضع مالیت خوبه 

براش کیف و کفش هدیه بخر 

یا پالتو 

یا شلوار 

لباس خونگی 

هر چقدر در توان داری 

انچه از دل براید لاجرم بر دل نشیند 

خوشبحال هر دو تون که ادمای خوبی هستین 

خدا هم این دنیا هم اون دنیا به جفتتون نعمت فراوان بده

کادومناسبتاشوهرم میده خب سالی یه بارغیراون اصلاقبول نمیکنه اونکه توقع نداره من اخلاقم بده یعنی نتونم ...

سالی یکبار چرا باشه تولدش عیدهای مختلف روز مادر که دوتاست یه دونه ایرانی یه دونه جهانی و... من مادرشوهر ندارم مادرمم فقط پسرشو میخواد به جز شوهرم از هییییچ کس محبت نمیبینم نمیدونم یه زن به ادم محبت کنه چه شکلیه 🥹🥹🥹🥹🥹

هرجا میری یه چیز کوچیک هم براش بخر مثلا حتی در حد گلسر یا یه شاخه گل یا یه چیز کوچیک 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

خداروشکر ی عروس و مادرشوهر خوب دیدیم تو ایم سایت. خدا حفظت کنه. توهم میتونی یا پختن همون کیک. کادو ب ...

چجورمحبت کنم نمیزاره اصلا😄