گفتن یه هفته آموزشی بعد من شیش روز رفتم روزی که میخواست استخدامم کنه ده بار تاکید کرد ممکنه من تایید نکنم و قبول نشید و همزمان با من دونفر اومدن که اون روز اول اومدن کارش سنگین بود دیگه از فرداش نیومدن فقط من چون میخواستم کار کنم گفتم اشکال نداره روزی هشت ساعت و نیم سر پا بودم هر کاریم میگفتن انجام میدادم ولی سرپرستشون یه آدم بیشعور بود دنبال بهونه بود روز اول اومد میگفت کارتون خوبه ولی با مشتری صحبت نمیکنید چند روز بعد اومد گفت این تو فروشگاه راه رفتنت فایده نداره یا خودت کم کاری میکنی یا بد بهت آموزش دادن دیشبم انبار گردانی داشتن بچه ها گفتن باید بمونی بعد من گفتم اطلاع ندارن خانوادم بزار زنگ بزنم در جریان باشن بعد سرپرست با لحن تند جلو دوتا نیرو ی دیگه گفت لازمه نکرده شما بمونی شما حق نداری بمونی منم چیزی نگفتم و رفتم تا موقعی که اونجا بودم خیلی دقیق قفسه تنقلات شمارش کردم و حتی بعضیاش دوبار شماردم دنبال بهونه برا اخراج نباشه شیفتم تموم شد اومدم خونه امروز زنگ زدن گفتن سرپرستمون شمارو تایید نکرد امروز میرم کارت ملیمو بگیرم چی جوابشونو بدم خیلی بم میاد اینجوری شیش روز منو مسخره کردن لابد حقوقم نمیخوان بهم بدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم پول شیش روزتونو که باید بدن بیکار نبودی که بخوای نوکری واسه کسی بکنی ولی به نظرم واکنش نشون نده فقط برو مدارکتو بگیر تشکر کن بیا بیرون فکر نکنن حالا خیلی برات مهمه یا داغ کردی