2777
2789

گفتن یه هفته آموزشی بعد من  شیش روز رفتم روزی که می‌خواست استخدامم کنه  ده بار تاکید کرد ممکنه من تایید نکنم و قبول نشید  و همزمان با من دونفر اومدن که اون روز اول اومدن کارش سنگین بود دیگه از فرداش نیومدن فقط من چون میخواستم کار کنم گفتم اشکال نداره  روزی هشت ساعت و نیم سر پا  بودم هر کاریم میگفتن انجام می‌دادم   ولی سرپرستشون یه آدم بی‌شعور بود   دنبال بهونه بود  روز اول اومد میگفت کارتون خوبه ولی  با مشتری صحبت نمی‌کنید چند روز بعد اومد گفت    این  تو فروشگاه راه رفتنت فایده نداره   یا خودت کم کاری میکنی یا بد بهت آموزش دادن  دیشبم انبار گردانی داشتن بچه ها گفتن باید بمونی بعد من گفتم اطلاع ندارن خانوادم بزار زنگ بزنم در جریان باشن بعد سرپرست با لحن  تند جلو دوتا نیرو ی دیگه  گفت لازمه نکرده شما بمونی شما حق نداری بمونی  منم چیزی نگفتم و رفتم  تا موقعی که اونجا بودم خیلی دقیق قفسه  تنقلات شمارش کردم و حتی بعضیاش دوبار شماردم دنبال بهونه برا اخراج نباشه  شیفتم تموم شد اومدم خونه  امروز زنگ زدن گفتن  سرپرستمون  شمارو تایید نکرد  امروز میرم کارت ملیمو بگیرم چی جوابشونو بدم خیلی بم میاد اینجوری شیش روز منو مسخره کردن لابد حقوقم نمیخوان بهم بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش نگفتن یک هفته آزمایشی بدون حقوق هست یا حقوق دارهمگه میشه هیچی ندن بگو به اداره کار شکایت میکنم ...

فرویشگاه دیلی مارکت یه کاغذ دادن امضا کردم حقوقش برای دوره آموزشی زده بود روزی دویست  الان نمیدونم میدن اونو یا میگن اگه استخدام میشدی بهت میویم

نه عزیزم پول شیش روزتونو که باید بدن بیکار نبودی که بخوای نوکری واسه کسی بکنی ولی به نظرم واکنش نشون نده فقط برو مدارکتو بگیر تشکر کن بیا بیرون فکر نکنن حالا خیلی برات مهمه یا داغ کردی 

اون بیشعور چند بار گفته نمیخواد بمونی شما رو درک میکنم نیاز به کار داری ولی از اول نمیخواسته تو رو از اون آدمایی ک دختر ادایی میخواد نه کاری 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد