2777
2789
هرجا میری یه چیز کوچیک هم براش بخر مثلا حتی در حد گلسر یا یه شاخه گل یا یه چیز کوچیک

ناراحت میشه اصلاخوشحال نمیشه

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماخوبید پس اونم خوبهخدایا شکر یه مادرشوهر وعروس خوب دیدیم

نه من دربرابرش واقعاخوب نیستم☹️🤦

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

من هم دست خالی نمی‌رم هر چیزی بده جاش یک چیزی میزارم،ولی زن داداشم  قابلمه ای که برای خودش غذا برده رو بعد از ده روز نشسته میاره،میکه وقت نکردم بشورم چیزی بهش بدی طرف وسبدش رو میندازه دور میگه فکر کردم یک بار مصرفه،ابنقدر ادمو احمق فرض می‌کنه ظرف شیشه ای رو میگه یک بار مصرف،قابلمه هارو اینقدر زنگ میزنیم همینجور کثیف پس میاره

اسی توی دوماه عضویت چطور۲۲۰۰ تاپیک زدی

نه باباکلاده یابیست تابشمروقت ندارم که

من هم دست خالی نمی‌رم هر چیزی بده جاش یک چیزی میزارم،ولی زن داداشم قابلمه ای که برای خودش غذا برده ...

وای چه بی معرفته 🤕🤕

در حقش خیلی دعا کن از خدا بخواه بهش سلامتی بده سایه ش همیشه بالاسرتون باشه احترامش رو همه جا داشته باش مخصوصا پیش اقوام خودش قدردانش باش محبت زبونی بهش زیاد کن بفهمه قدردان هستی 

احترام پسرش هم خیلی نکه دار مطمین تو هم عروس قدردانی هستی اینهمه محبت داره بهت 

این اینقدعزت نفس داره که نگواصلاچیزی قبول نمیکنه به هیچ وجه من عذاب وجدانم برااینه خودش نمیخوره میده ...

اینم مثلا عزت نفس داره زارت!با سیاست پول و ... میگیره بعد وقتی میخوای بدیش میگه نههه نمیخوام فلان که التماسش کنی و شوهرم عذاب وجدان بگیره که چرا خودکار نداده ،اصلا یه مار هفت خطیه نگم برات،خب راه واسه اینم هست حداقل کاری کن جلو شما بخوره

در حقش خیلی دعا کن از خدا بخواه بهش سلامتی بده سایه ش همیشه بالاسرتون باشه احترامش رو همه جا داشته ب ...

اره ایناکه پیش پاافتاده اس میگم ازخودش میده به ماعذاب وجدان دارم