2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

178 بازدید | 22 پست

بیاین منو دعوام کنین 

چند روزه خیلی دلم بچه میخواد کلا یکی دیگ میارم تا ۳ سال دیگ احتمالا ولی دلم میخواد زودتر بیارم🫩

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

زودتر بهتره

تفاوت سنی کمتر شرایط بهتر

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا می خواهی زودتر بیار فاصله اشون هر چی کمتر باشه بهتره.   الان دو تا بچه هام خیلی با هم سرگرم هستن و کمتر بهونه می گیرن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اگه شرایطش رو داری بیار

دارم ولی یه سری کارام موند حتما باید برسم بعد بیارم🙄

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
حاملگی راحت داشتی سر اولی؟

حاملگی عالی داشتم ولی بچه داری بسیار سخت هر چی تو حاملکی راحت بودم تا ۲ سالگی بچه زجر کشیدم

اگه واقعا می خواهی زودتر بیار فاصله اشون هر چی کمتر باشه بهتره. الان دو تا بچه هام خیلی با هم سرگر ...

دیگ اینا فاصلشون جوریه ک از اون حد نزدیکی رد شد دخترم ۸ سالشه الان

حاملگی عالی داشتم ولی بچه داری بسیار سخت هر چی تو حاملکی راحت بودم تا ۲ سالگی بچه زجر کشیدم

بذار این یکی از شیر خوردن بیافته و حداقل ۴ سالش بشه بعد دومی را بیار. چون خیلی روی بچه اول اثر میگذاره. 

من خیلی دو دل بودم و بچه اولم خیلی اذیتم می کرد و بهونه می گرفت دیگه 4 سالگی بچه ام تصمیم گرفتم و دومی که امد 

شوهرمم تغییر کرد کامل تو نقش بابا فرو رفت.  قبلا نصف وقتش همه اش دنبال ننه اش و خواهرهای بود الان دیگه همه وقتش با بچه ها پر شده و همه پولش هم صرف بچه ها می شه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خب پس ما الان چی بگیم ؟ کاراتو بکن بعد بیار

یهو هوس کردم اصلا اینستا شده پره نوزاد من دلم بدی نوزاد میخواد🥹بعد از اونطرف میبینم شرایط روحی ندارم گرفتارم 

بذار این یکی از شیر خوردن بیافته و حداقل ۴ سالش بشه بعد دومی را بیار. چون خیلی روی بچه اول اثر میگذا ...

عزیزم این یکی الان ۸ سالشه 

یهو هوس کردم اصلا اینستا شده پره نوزاد من دلم بدی نوزاد میخواد🥹بعد از اونطرف میبینم شرایط روحی ندار ...

منطقی فکر کن و به فکر یه بچه معصوم باش که وسط گرفتاریات بیاد و میگی شرایط روحیم که نداری . پس همش احساساته ، منم خیلی بچه دوس دارم ولی فعلاً شرایطشو نداریم پس مدارا میکنم دیگه .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

دیگ اینا فاصلشون جوریه ک از اون حد نزدیکی رد شد دخترم ۸ سالشه الان

خب پس این که دیگه از اب و گل درآمده.  مشکلی نداری برای اوردن دومی!    

من فکر کردم بچه اولت سه سالشه برای همین دو دل هستی!