2777
2789

اشتباه میکنی گلم 

شوهر همچین اش دهن سوزی نیس که آینده تو بخاطرش خراب کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۷ سالگی عقد کردم هنوز یه ماه هم نشده

ولی کلا دنبال درس هستم ازدواجم نمیکردم کلی هدف دیگه بود که انجامش بدم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یکم به این مشکلات زنهای متاهل باشوهراشون فکرکنی اینجاروبخونی میچسپی به همون درست

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

طبق چیزایی که دیدم و شنیدم

هیچ چیز مثل تحصیلات بالا و داشتن یه شغل مناسب باعث نمیشه پسرای خوب سمتت بیان

پس تمرکزتو بذار روی درس و شغلت 

اگه الان مثلا یه کارمند عادی تهش بیاد سمتت

وقتی مثلا ۳۳؛۳۴ سالت باشه و شغل خوب و مثلا دکترا داشته باشی یه پزشک میاد یا استاد دانشگاه یا کسی که در حدت باشه 

پس با فکر کردن به این چیزا خودتو حروم و تباه نکن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵