2777
2789

سلام بچها خواهرم بعد از کلی درس خوندن توی دبیرستان رشته موردعلاقشو توی شیراز قبول شده با رتبه خوب انسانی (متاسفانه شهر ما این رشته رو نداره) الان از روزی که قبول شده هی گریه میکنه که شیراز دوره و فلان و دلم واسه خونه تنگ میشه🫠بنظرتون عاقلانست انصراف بده و یه رشته همینجوری دانشگاه آزاد خودمون بخونه؟(فاصلمون تا شیراز ۵، ۶ ساعته)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نه

چه ربطی داره؟؟ عوضش مستقل میشه

ببخشید ولی هیچ آدم عاقلی این تصمیم رو نمی گیره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دولتی بهترین گزینس البته نظر منه 

حداقل یه چیز بهش یاد میدن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بهش بگو تو شیراز هیچکس دلش تنگ نمیشه نگران نباش 😍😍😍بعدم ۵ـ۶ ساعت که راهی نیست دانشگاه شیراز رو با ...

مدام گریه میکنه نمیدونیم چیکارش کنیم دیگه😃بنظرتون یه مدت بره اوکی میشه؟

معلومه که نهچه ربطی داره؟؟ عوضش مستقل میشهببخشید ولی هیچ آدم عاقلی این تصمیم رو نمی گیره

بله قطعا اما چون وسواسم داره یکم میترسم شرایط خوابگاه سختش باشه

مدام گریه میکنه نمیدونیم چیکارش کنیم دیگه😃بنظرتون یه مدت بره اوکی میشه؟

آخی عزیزم 😢😢

آره عادت می‌کنه مخصوصا اگر شهری که دارید زندگی میکنید کوچیک و محدودتر و امکانات کمتری داشته باشه وقتی وارد شهر بزرگتر بشه خیلی زودتر عادت می‌کنه