2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین دختر قشنگم من خودم پرستارم اول از همه باید بهت بگم که اگه واقعا دنبال یه راه درستی دانشگاه نرو مخصوصاا رشته های کادر درمان اون قدیم بود که یه پزشک پول پارو میگردش یا جایگاه اجتماعی خوبی داست الان دکتر هامون راننده اسنپ هستن

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

اگه میبینی که قراره چنسال بعد از موقعیتت راضی نباشی یا همیشه تو دلت بمونه و حسرت بشه و میبینی توان یسال دیگه رو داری بمون

اما اگه میبینی دیگه هیچ جوره نمیتونی بمونی و زیادم برات فرقی نداره برو..

بین دختر قشنگم من خودم پرستارم اول از همه باید بهت بگم که اگه واقعا دنبال یه راه درستی دانشگاه نرو م ...

میشه تاپیک منم جواب بدین من پرستاری ازاد اوردم دو دلم برم یانه از ی طرف دو روز نشستم بخونم اماا ذهنم پی گذشته و قبولی دوستانمه

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

بین دختر قشنگم من خودم پرستارم اول از همه باید بهت بگم که اگه واقعا دنبال یه راه درستی دانشگاه نرو م ...

راه درست چیه از نظر شما ؟ میشه بهم بگید لطفا 

چه شغلی اینده داره یا خوبه؟

میگن حقوقش کمه ،شما چیزی درمورد حقوقش میدونین؟

من دقیقا نمی‌دونم حقوقش چقدره 

ولی یکی از آشناها رشتش همینه کار براش پیدا میشه بنظرم حقوقش برا یه خانوم جواب باشه دیگ

بازم اگه فک میکنی آینده قرارع پشیمون باشی بمون پشت کنکور 

میشه تاپیک منم جواب بدین من پرستاری ازاد اوردم دو دلم برم یانه از ی طرف دو روز نشستم بخونم اماا ذهنم ...

اگه تهران هستی برو سراغ کار دیگه اگه شهرستانی برو سراغ اریشگاه نهایت حقوق تو از پرستاری الان میخاد ۱۵تومن باشه اصلا نمیرزه وقت بزاری براش 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
پرستاری ازاد اوردم نمیدونم برم یا ندلمم میخواد بشینم برا پزشکی بخونم ولی ذهنم هنوز تو گذشته اس

اگه تمرکز نداری اصلا نمون برو، دانشگاه ازاد هم خوبه 

مدرکش با ملی فرقی نداره فقط باید پول بدی