2777
2789
اگه تهران هستی برو سراغ کار دیگه اگه شهرستانی برو سراغ اریشگاه نهایت حقوق تو از پرستاری الان میخاد ۱ ...

علاقه ای حقیقتا به ارایشگاه اینا ندارم

همین رشته خودمو برای کار میخوام

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

کرمان

برو سراغ اریشگاه لاین زیبایی یا تو شرکت جایی کار کن 

ولی وقتت رو برای دانشگاه نزار چند سال دیگه به خود میای میبینی فقط یه تحصیل کرده بی پولی من کلی دکتر میشناسم که با ولی سابقه کاری دوجا کار کردن دارن اسنپ کار میکنتد

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به فکر مهاجرتی مهاجرتش بهتره از پزشکی اما چون دولتی میری .آزاد کردمدرکش فکنم سخته . دوستم همین رشته رو میخوند آلمان مهاجرت کرد . درستش به اندازه پزشکی سخته اگه ادامه بدی میتونی ازمدرکت استفاده کنی چند نفر باشید آزمایشگاه بزنید اما خب اینکار نیاز به ارتباطات داره.اگه مسئول فنی بشی که حقوقش خیلی بهتر میشه بستگی به خودت داره

علاقه ای حقیقتا به ارایشگاه اینا ندارمهمین رشته خودمو برای کار میخوام

ببین تهش پول مهمه مهم درامد داشتنه دخترایی که تو پزیرش بیمارستان ما کار میکنند مدرک دیپلم دارن فقط دانشگاه هم نرفتن  ۱۹ یا ۲۰ سالشونه ماشالله فقط از صبح تا شب میشنند با هم حرف میزنند اخر ماه هم اندازه ما حقوق میگرن در حالی. که ما درس خودیم رایگان کار اموزی گزروندیم بعد از ۴سال علافی به در امد رسیدم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
اگه به فکر مهاجرتی مهاجرتش بهتره از پزشکی اما چون دولتی میری .آزاد کردمدرکش فکنم سخته . دوستم همین ر ...

شما میدونین حقوقشون تقریبا چقدره ؟

به فکر مهاجرت نیستم ولی شنیدم اگه دکترای علوم آزمایشگاهی بگیرن میتونن آزمایشگاه بزنن خودشون این درسته؟

ببخشید چجوری مسئول فنی میشن؟

شما میدونین حقوقشون تقریبا چقدره ؟به فکر مهاجرت نیستم ولی شنیدم اگه دکترا علوم آزمایشگاهی بگیرن میتو ...

حقوقش مثل یه پرستار ، فکنم از پانزده شروع میشه. تو طرح واینا.کارسم نسبت به پرستاری آسون تره

ببین تهش پول مهمه مهم درامد داشتنه دخترایی که تو پزیرش بیمارستان ما کار میکنند مدرک دیپلم دارن فقط د ...

عزیزم الان پذیرش بیمارستان ها هم باید لیسانس داشته باشند . لیسانسشونمhit

به فکر مهاجرت نیستم ولی شنیدم اگه دکترای علوم آزمایشگاهی بگیرن میتونن آزمایشگاه بزنن خودشون این درسته؟

ببخشید چجوری مسئول فنی میشن؟

شما میدونین حقوقشون تقریبا چقدره ؟به فکر مهاجرت نیستم ولی شنیدم اگه دکترای علوم آزمایشگاهی بگیرن میت ...

ببین خودشون که نمیتونم به تنهایی آزمایشگاه بزنن باید با یه دکتر که پاتولوژی خونده مدرکشون رو بزارن روهم تا بتونم .ما پسر یکی از فامیلامون همین رشته رو خونده الان آزمایشگاه داره . اون خودش گفت اگه پول آزمایشگاه زدنم نداشته باشی میتونی مدرکتو  میتونی در اختیار آدمایی برای که می‌خوام آزمایشگاه بزنن حالا نمیدونم تا ارشد خوند با دکترا .می‌دونی بنظرم برای اینکار باید زرنگ باشی چون کمتر کسی می‌تونه تو این رشته موفق بشه خوب پولدار بیاره من پارسال دولتی این رشته رو آوردم اما چون نسبت به شهرمون دور بود نرفتم بجاست پرستاری آزاد شهرمون رفتم.

ببین خودشون که نمیتونم به تنهایی آزمایشگاه بزنن باید با یه دکتر که پاتولوژی خونده مدرکشون رو بزارن ر ...

منم مثل شما پرستاری رو دوست دارم ولی خانوادم میگن علوم آزمایشگاهی برو راحت تره ،گفتم شاید به حرف اونا گوش کنم بهتر باشه 

اهان پس باید با یه دکتر کار کنیم ممنونم که جواب دادید ،ازمایشگاه زدن تقریبا چند میلیارد پول میخواد؟

منم مثل شما پرستاری رو دوست دارم ولی خانوادم میگن علوم آزمایشگاهی برو راحت تره ،گفتم شاید به حرف اون ...

ببین من اگه دانشگاهی که علوم آزمایشگاهی آورده بودم نزدیک بود حتما میرفتم. برای آزمایشگاه زدن واقعیتش نمیدونم چقد میخواد. اما چیزی که الان میبینم اینکه اصولاً کسایی دارن داروخونه وازمایشجاه میزنم که صرفا پولدار هستن حتی مدرک این رشته هارو ندارم اما میرم از مدرک این افراد استفاده میکنند

ببین تهش پول مهمه مهم درامد داشتنه دخترایی که تو پزیرش بیمارستان ما کار میکنند مدرک دیپلم دارن فقط د ...

میدونم ولی من خیلی سختی کشیدم هر چقدر درامدش باشه مهم نیست فقط اینکه بدونم اخر ماه یک چیزی دستم میاد خوشحالم، 

اینکه مستقلم 

دنبال درامد انچنانی نیستم

با این هدف میخوام بیام این رشته

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

نه ما خصوصی هستیم با دیپلم تو جواب دهی چند نفر داریم

میدونم ولی من خیلی سختی کشیدم هر چقدر درامدش باشه مهم نیست فقط اینکه بدونم اخر ماه یک چیزی دستم میاد ...

پس موفق باشی راه خیلی دارازی در پیش داری