2777
2789
عنوان

به حرف اینایی که میگن زن باید مستقل شه گوش ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 62866 بازدید | 306 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه نرو عزیزمتا الآن رفتی بسه دستت هم درد نکنه

😐

من اگه مجبور نبودم میرفتم؟

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

اینجا میگن بایدددددبایدی وجود ندارهامتیاز هستولی زن خانه دارم شان و احترام خودشو دارهشما توان شو دار ...

من مگه حرف از شأن احترام نداشتن زدم مگه ؟

زن واقعا ابعاد مختلف زندگی هندل کنه قربونت 

من کسی مثال می‌زنم شوهر من قبل من دایه اش توران خانم تمام کار خونه اش انجام میداد چون نیاز مالی داشته و همسرم بهش اعتماد داشته آیا زن نقشش صرفا همینه خیر 

آیا بهترین رستوران ها نبوده همسرم غذا بخوره ؟

آیا هزار و یک کار برای صرف رفع نیاز جنسی نبوده 

برای همین میگم زن نیاز به این استقلال در همه ابعاد داره نه صرفا مالی

تو این مساله هم افراط و تفریط شده

هرچی احمق و تاپاله که خانواده ش هم قبولش ندارن اومد تو اینستا یه پیج زد شروع کرد از این حرفا زدن زن باید مستقل باشه زن اینجوری باشه مرد اونجوری باشه همه فکر میکنن چون یه کت شلوار پوشیده داره حرف میزنه دیگه تام حرفاش درسته

من ده سال خانه دار بودم و الان دو ساله که معلممحرفات کاملا درک میکنم واقعا سخته با وجود تاهل و بچه و ...

تازه کاری و این احساس رو داری

۵سال دیگه میبینی برلی اونام هم عادی شدی و وظیفه ات هست خرجت در بیاری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

و من نیز.تا برگردم خونه ساعت حداقل ۷ میشه

بخدا کل روز آدم پای کار میره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

یعنی چی زن خانه دار شان و احترام داره ولی کارمند نداره؟

خوبی؟

😐

چرا از خودت حرف در میاری

من کجا اصلا اسم کارمند آوردم

من مگه حرف از شأن احترام نداشتن زدم مگه ؟زن واقعا ابعاد مختلف زندگی هندل کنه قربونت من کسی مثال می‌ز ...

چه منطق مسخره ای

خوب طبق حرف خودتون  زن کارمند هم سر سوزنی نیاز به همسر نداره

چون خودش هم درآمد داره هم اینکه تمام کارهاش را خودش انجام میده

یک چرت و پرتی گفتی  ها

اینجا ی خسته نباشید میدم به همه خانما شاغل عزیز 

و خانم ها خونه دار 

در کل درست زندگی کردن سخته 

انسان بودن سخته بقول شریعتی آدم یک بودن و انسان یک شدن 

کلا این دنیا  صد سال اولش سخته 😬😁

چه منطق مسخره ایخوب طبق حرف خودتون زن کارمند هم سر سوزنی نیاز به همسر ندارهچون خودش هم درآمد داره ه ...

هرچی فک میکردم هرچی میخونم متوجه نمیشم واقعا عقل سلیمی این حرفو زده باشه! ینی چی

چه منطق مسخره ایخوب طبق حرف خودتون زن کارمند هم سر سوزنی نیاز به همسر ندارهچون خودش هم درآمد داره ه ...

🤣

اصلا مشخص نیست چی میگه