2777
2789
عنوان

به حرف اینایی که میگن زن باید مستقل شه گوش ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 62876 بازدید | 306 پست

به عنوان کسی که هم شاغل بودم هم خانه دار به شدت موافقم حداقل من توان دوتا کار و ندارم به اندازه همون حقوقم هر ماه شوهرم بهم میده راحت و آسوده

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

اگه خدایش باشه زن ومرد شریک زندگی هستن کارها تقصیم  شده بین زن مرد، مرد بیرون کار کنه محتاج مال حل کنه زن هم کار خونه انجام بده درست کار زن بیشتره شبانه روزیه واینجا عدالت برقرار نشده ودیگه چه کنیم،ولی متاسفم برا بعضی از مردهای بی درک فکر میکنن پول فقط مال خودشونن و اگه برا زن خرج میکنن منت میزارن ،این ناعدالتیه زن هم بیرون کار کنه هم سخترین کار، خونه داری ،بچه داری،‌و.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نرغول زن گرفتهبرده که نگرفتهمنت بذاره

شما مجردی؟؟؟؟؟اگه آره پس هنوز از درون زندگی متاهلی بیخبری حرفت منطقیه ولی گاهی وقتا عقل و منطق جایی تو زندگی نداره

مسائل زندگی زناشویی رو هیچوقت یه مجرد نمیتونه به درستی تفسیر کنه این حرفو متاهل ها تایید میکنن 

چه منطق مسخره ایخوب طبق حرف خودتون زن کارمند هم سر سوزنی نیاز به همسر ندارهچون خودش هم درآمد داره ه ...

چی گفتی ؟

من شما ریپلای کردم خانم محترم 

عزیز من اصلا حرفم نفهمیدی میگم زن شوهر باید در مسیر تکامل و شخصیت رفتار هم قدم بردارن تمام نظرات منو اینجا بخونید بعد تربیت خانوادگی تون به نمایش بگذارید من بهتون بی احترامی کردم من سبک و لایف استایل زندگی خودم گفتم و به هیچ وجه به کسی جهت ندادم 

والاولی اینجا معتقدندستت تو جیب خودت باید باشهتا شوهر منت نذارهشوهر وظیفه شه خرج زن و بچه شو بده

حرفات حقه اماالان خورده میشی  دقیقاتوانایی ادمامتفاوته همه نمیتونن هم کاربیرون هم کارخونه هم لچه داریوباهم هندل کنن یکروزبخودت میایی میبینی چه کردی باخودت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به عنوان کسی که هم شاغل بودم هم خانه دار به شدت موافقم حداقل من توان دوتا کار و ندارم به اندازه همون ...

😓 دقیقااااا

بعد بعضیا نمیدونم با چه منطقی باید باید میکنن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

موافقم 

یه دوستی دارم ، باباش خیلی ثروتمنده خودش رفت بهترین دانشگاه لیسانس گرفت 

ازدواج کرد ، الان میگه به پولی که هرماه همسرم بهم میده راضیم و نمیره سرکار والا خوبم‌ مونده 

آره خب من اشتباه کردم اینجا نظر دادم متاسفم برای وقتم 

که یک فروشنده لباس اینقدر منو راحت مسخره کنه 

در صورتی که شان هیچ کسی به شغلش مربوط نیست واقعا زشته رفتارت 

اگه خدایش باشه زن ومرد شریک زندگی هستن کارها تقصیم شده بین زن مرد، مرد بیرون کار کنه محتاج مال حل ک ...

جز اون

تقصیر بعضی خانما هست

شعارشون شده برید کار کنید دستتون تو جیب شوهرتون نباشه

انگار شوهر لطف کرده زن گرفته

خب وظیفه شه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

حرفتون درسته ها مخصوصا در مورد مردای ایرانی که اکثرشون چیزی از تقسیم وظایف تو خونه نمیدونن و فکر میکنن خانم شاغل باید تمام کارهای خونه رو هم خودش انجام بده و این واقعا خسته کننده و مخربه

اما تو همین سایت کلی آدم هستن که همسرشون هزار و یک مشکل داره از اعتیاد و دست بزن تا خیانت اما به خاطر همین نداشتن درآمد مجبورن بسوزن و بسازن و به نظرم حداقل تو جامعه خودمون جزء بایدهاست

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

ااخ گفتی دلم میخاد نرم اما هیچی ندارم شدم یه استخون باید سرکار برم

به خودت برس لااقل ویتامین مکمل بگیربخور 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ب عنوان کسی ک هم شاغل بودم و هم خانه دار میگم واقعا کار بیرون زن رو فرسوده میده. مخصوصا اگر بچه کوچیک داشته باشی. من ک انصراف دادم و خانه داری رو انتخاب کردم. البته من بدون کمکی بودم. اکثر زنهایی ک شاغلن بچه هاشون پیش مادرشونه ک باز منواونم نمیپسندم. منم تقریبا ی حقوق ماهانه همسرم بهم میده راضیم فعلا. کارو گذاشتم حداقل برا وقتی ک دخترم ۱۰ ساله بشه بتونم هندل کنم