2777
2789
عنوان

به حرف اینایی که میگن زن باید مستقل شه گوش ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 62866 بازدید | 306 پست

زن باید مستقل باشه واسه اینکه اگه یه نرغول در آینده خواست بخاطر هزینه ای که براش میکنه بهش زور بگه و هرجور خواست باهاش رفتار کنه خیلی راحت و بدون نگرانی از زندگیش پرتش کنه بیرون اگر زمانی مطمئن شدین که یه جنتلمن واقعی کنارتونه اون موقع حرف شما درسته تو جامعه و تو همین نی نی سایت به اندازه موهای سرم مورد دیدم که میگن کاش درآمد داشتیم و از زندگی های جهنمی مون راحت میشدیم

حرف باید نیست عزیزم حرف اینکه استقلال مالی یک امتیاز برای خودت حتی برتری به دیگری هم حساب نمیشه من پ ...

اینجا میگن بایددددد

بایدی وجود نداره

امتیاز هست

ولی زن خانه دارم شان و احترام خودشو داره

شما توان شو داری ماشاءالله

روی صحبتم با اوناییکه توان شو ندارن

😓

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم میرم سرکار جنازه برمیگردم رگای پامم فکر کنم براب نشستن زیاده خیاطی میرم سرویس شدم اما تلاش ...

دقیقا شبا از خستگی

استخونام انگار میخوان منفجر شن😓

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

و اینکه من همسرم درآمد ماهانه خیلی خیلی خیلی خوبی داره در همین حد بگم مهندس شرکت نفت ، اما واقعا میگم زندگی یکنواخت زندگی بدون چالش باعث یک خط ممتد در خط فکری ات هم میشه من فقط بخاطر پول مستقل نشدم واقعا شاید جز دلایل سوم چهارمم باشه

خسته نباشی.من همیشه میگم انقد توخونه خسته میشم و کارو بچها اذیتم میکنن اگه بیرون کارمیکردم بهتربود ولی نگو کار بیرون ب علاوه کارای خونه پوست ادم میکنه رسما

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

فکر میکنی بخدا من آرزوم ی کار خوب داشتم خیلی خسته میشدم

منم قبلش آرزوم بود برم سرکارر

تا رفتم دیدم کار تو رویاها آسونه

شبا از پادرد و خستگی خوابم نمیبره

انگار کوه کنده باشم

من ده سال خانه دار بودم و الان دو ساله که معلمم

حرفات کاملا درک میکنم واقعا سخته با وجود تاهل و بچه و همسرو...کار بیرون هم داشته باشی اما خودم به شخصه از وقتی شاغل شدم احترامم پیش همسر و خانوادش بیشتر شده..اون حس استقلال درونی هم خیلی خوبه درکل

منم یه وقتایی خیلی خسته میشم اما به پول کمش احتیاج دارم واقعا

همسرم درسته شاغله اما هیچوقت برام خرج نکرده

اینکه دستم تو جیب خودم باشه حس خوبی داره که به خستگی هاش میارزه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
و اینکه من همسرم درآمد ماهانه خیلی خیلی خیلی خوبی داره در همین حد بگم مهندس شرکت نفت ، اما واقعا میگ ...

شغلت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم قبلش آرزوم بود برم سرکاررتا رفتم دیدم کار تو رویاها آسونهشبا از پادرد و خستگی خوابم نمیبرهانگار ...

😭😭😭😭😭😭😭

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
زن باید مستقل باشه واسه اینکه اگه یه نرغول در آینده خواست بخاطر هزینه ای که براش میکنه بهش زور بگه و ...

اون نرغول زن گرفته

برده که نگرفته

منت بذاره